Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Άρχισαν με νίκη τα τριφυλλάκια

Άρχισαν με νίκη τα τριφυλλάκια

OMONOIA2003QATAR


Η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 2003 ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά του Κατάρ κερδίζοντας την Aspire Academy 2003. Τα μικρά τριφυλλάκια επιβλήθηκαν με 3-2 της ομάδας από το Κατάρ, αν και λίγο πριν το τέλος του αγώνα έχαναν με 2-1.

Ποδαρικό με νίκη στο Κατάρ
Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις της στο Κατάρ η ομάδα μας των επίλεκτων γεννηθέντων το 2003. Σε αγώνα που μόλις τελείωσε κέρδισε την διεθνούς φήμης ακαδημία “Aspire” με σκόρ 3-2. Τα παιδιά των Ανδρέα Μηλιώτη και Χρίστου Χριστοδούλου έπαιξαν με μεγάλο ενθουσιασμό γυρίζοντας μάλιστα το παιχνίδι στο οποίο βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Η ακαδημία της Ομόνοιας στέλνει το μήνυμα και στο εξωτερικό ότι στην Κύπρο και στην ακαδημία μας υπάρχει πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο και αυτό που μένει είναι να αξιοποιηθεί κατάλληλα. Τα τέρματα της ομάδας μας σημείωσαν οι Λοίζος Λοίζου (2) και Στέφανος Χρίστου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Χ.Κυριάκου, Στ.Χρίστου, Κ.Φωκάς, Σ.Χ”Βασιλείου, Α.Ιωάννου, Μ.Κασάπης, Α.Λοιζίδης, Λ.Λοίζου, Θ.Λουκά, Π.Μακρυγιώργης, Π.Νικολάου, Γ.Νίκου, Φ.Σάββα, Ε.Σιακαλλής, Θ.Τσιαπίνης, Ι.Βιολίνοβ.

Ενημέρωση από την σελίδα της Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ομόνοιας Λευκωσίας

Η ομάδα μας της ηλικίας γεννηθέντων του 2004 έχασαν στο πρώτο τους αγώνα, όμως οι εμπειρίες που πήρε ο κάθε ποδοσφαιριστής από το παιχνίδι αυτό είναι πολύτιμες.

Την ήττα γνώρισε και η ΟΜΟΝΟΙΑ με παιδιά που γεννήθηκαν το 2005 αλλά δεν τα βάζουν κάτω και συνεχίζουν δυνατά με στόχο κάτι καλύτερο στο επόμενο παιχνίδι. Ο σκοπός της συμμετοχής είναι οι εμπειρίες και οι μικροί αυτό να έχουν στο μυαλό τους!