Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Δεν πήραν ότι άξιζαν…

Δεν πήραν ότι άξιζαν…

u13-a-21


Μία ισοπαλία και μία ήττα ο απολογισμός των ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αγωνίζονται στο Προαιρετικό Πρωτάθλημα Παίδων κάτω των 13 ετών.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ 1 του Άντρου Αυλωνίτη αν και προηγήθηκε με 2-0 στο σκορ επί του Αποέλ δεν κατάφερε να κερδίσει στο τέλος αφού ο αιώνιος αντίπαλος ισοφάρισε. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι και κατάφεραν να προηγηθούν με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος, όμως το Αποέλ μείωσε πριν τη λήξη του ημιχρόνου με πέναλτι, το οποίο ήταν καθαρό και σωστά δόθηκε. Σκόρερ των δύο τερμάτων για της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο Ανδρόνικος Κακουλλής. Στην επανάληψη, οι πράσινοι μπήκαν ακόμη πιο δυνατά αλλά όσες ευκερίες για περισσότερα γκολ βρήκαν τις έχασα, με τον αντίπαλο να εκμεταλλεύεται μια αδράνεια στην άμυνα μας και να ισοφαρίζει. Το τελικό 2-2 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ έπρεπε να κερδίσει αλλά έχασε από τη δική της αστοχία…

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ 1 αγωνίστηκαν οι Π.Βασιλείου, Γ.Παπαθανασίου, Π.Γεωργίου, Β.Χριστοδουλίδης, Α.Χ”Γιάννης, Ν.Ζαχαριάδης, Ε.Κάττου, Ι .Ορφανίδης, Α.Κακουλλής, Μ.Κόλα, Ο.Λεμέσιος ως βασικοί, ενώ αλλαγήη πέρασαν οι Αλ.Αυλωνίτης, Μ.Τζιωνής και Απ.Ανδρεου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ 2 έχασε με 1-0 αλλά άξιζε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας αφού πάλεψε το παιχνίδι και καμία από τις δύο ομάδες δεν ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο. Μάλιστα το τέρμα που δέχθηκε η ομάδα μας, το οποίο ήρθε στο 2ο ημίχρονο, δεν έπρεπε να μετρήσει, με το διαιτητή να κάνει λάθη που στοίχησαν στους πράσινους.