Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Επιτέλους νίκη!

Επιτέλους νίκη!

Φωτογραφία από τη σελίδα ακαδημιών της Νέας Σαλαμίνας
Φωτογραφία από τη σελίδα ακαδημιών της Νέας Σαλαμίνας

Περίμεναν μέχρι την 7η αγωνιστική όμως τα κατάφεραν και επέστρεψαν στις νίκες οι πράσινοι. Η ομάδα παίδων U17 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κέρδισε σήμερα με 2-1 τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας και πήρε βαθμολογικές ανάσες αφού είχε να κερδίσει από την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος κάτω των 17 ετών. Η ομάδα του Χάρη Καλληκά βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά έκανε την ανατροπή και πλέον κτίζει πάνω σε αυτή τη νίκη για ένα νέο ξεκίνημα.


Το πρωτο μερος έληξε χωρις τέρματα, ενώ στην επανάληψη η ομάδα της Νέας Σαλαμίνας προηγήθηκε με 1-0, η ισοφάρισε ήρθε από τον τερματοφύλακα των πρασίνων με σουτ από την εστία του. Ο Αλέξανδρος Αντωνίου πέτυχε ένα τέρμα σπάνιας ομορφιάς, με το οποίο έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίρνει τη νίκη με το τέρμα του Χαράλαμπου Χαραλάμπους.

Πιο κάτω πως είδε το παιχνίδι η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ομόνοιας Λευκωσίας

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U-17

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα των u-17.Μια νίκη την οποία χρειαζόταν πολύ για να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις στην βαθμολογία και η οποία αναμένετε να αναπτερώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών μας για την συνέχεια σε ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Η ομάδα μας μπήκε από την αρχή με πάθος και έδειξε πως θέλει την νίκη.Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο και έληξε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0
Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε και οι δύο ομάδες κυνήγησαν την νίκη με περισσότερο πάθος.Η Σαλαμίνα ευτύχησε να προηγηθεί στις αρχές τις επανάληψης όμως η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω.
Ισοφάρισε αρχικά με ένα γκόλ που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα και με σκόρερ τον τερματοφύλακα της Αλέξανδρο Αντωνίου που από την περιοχή του έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίκτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Μετά την ισοφάριση η ομάδα μας το πίστεψε περισσότερο και τελικά πήρε την υπερπολύτιμη νίκη με τον τέρμα του Χαράλαμπου Χαραλάμπους.
Μια νίκη που επιτρέπει πλέον στα παιδιά του Χάρη Καλλικά να βλέπουν πιο ήρεμα και αισιόδοξα την συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ.Καλλικάς) : Αλ.Αντωνίου, Β.Ευαγγελου, Π΄Πιτταράς, Αλ.Μυλωνάς, Λ.Μαυρομμάτης, Ν.Χαναππάς, Α.Ονησιφόρου, Σ.Φιακάς, Χ.Χαραλάμπους, Π.Κοντολευτερος, Αγγ.Παρματζιάς

(Γ.Ζελίδης, Λεωνιδας, Αρ. Νικολάου)