Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ήττα για τους U17

Ήττα για τους U17

IMG-20141115-WA0001


Ήττα με παράπονα για την ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα κάτω των 17 ετών. Οι πράσινοι έχασαν από τον Απόλλωνα με 1-0, σκορ που αδικεί το τριφύλλι.

Ισοδύναμο ήταν το ματς με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται στο 0-0 και χωρίς την κλασική φάση. Στην επανάληψη ο Απόλλωνας κέρδισε πέναλτι σε μία αμφισβητούμενη φάση. Ο τερματοφύλακας ωστόσο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αλέξανδρος Αντωνίου, απέκρουσε στην εκτέλεση και έδωσε την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να διεκδικήσουν τη νίκη.

Οι πράσινοι είχαν δοκάρι μερικά λεπτά μετά ενώ ζήτησαν και πέναλτι το οποίο η ρεφ Χρύσω Γεωργίου αρνήθηκε να υποδείξει. Στο τελευταίο δεκάλεπτο μετά από εκτέλεση κόρνερ, ήρθε το γκολ για τον αντίπαλο. Μετά από διώξιμο στην εκτέλεση η μπάλα έφθασε σε παίκτη του Απόλλωνα που με σουτ έστειλε την μπάλα στο πλεκτό του τριφυλλιού.

Παρά τα παράπονα τους, οι πράσινοι συνεχάρησαν τον αντίπαλο ενώ ικανοποιημένος από την απόδοση του παικτών του έμεινε ο Χάρης Καλλικάς. Με το τέλος του ματς σε μία σύντομη ομιλία προς τους παίκτες, τους ανέφερε πως είναι ευχαριστημένος γενικά από την απόδοση τους, πληρώσαμε μία ολιγωρία αλλά συνεχίζουμε δυνατά την προσπάθεια μας.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ.Καλλικάς): Αλ.Αντωνίου, Β.Ευαγγέλου, Π.Πιτταράς, Ν.Χαναππάς, Αλ.Μυλωνάς, Μ.Κλαρκ, Χ.Χαραλάμπους (Αρ.Νικολάου), Π.Κοντολέυτερος, Αλ.Ηροδότου, Α.Ονησιφόρου, Αγγ.Παρμάτζιας (Β.Νικολάου)

*Δείτε εδώ φωτορεπορτάζ από τον αγώνα και βίντεο με τις καλύτερες φάσεις της ομάδας μας στον αγώνα.

IMG-20141115-WA0004