Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Νίκες για τους μικρούς μας

Νίκες για τους μικρούς μας

u13-a-7


Νικηφόρα συνέχισαν την πορεία τους στα πρωταθλήματα κάτω των 13 ετών οι δύο ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ (2) επικράτησε της Ελπίδας Αστρομερίτη με 2-1 για τον Α’ Όμιλο Λευκωσίας ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ (1) για τον Β’ Όμιλο Λευκωσίας συνέτριψε με 9-0 τον Ολυμπιακό (2).

Η ΟΜΟΝΟΙΑ 2 πήρε μια δύσκολη νίκη επί της ουραγού του Α΄ Ομίλου Λευκωσίας κερδίζοντας με 2-1. Οι μικροί φιλοξένησαν την Ελπίδα Αστρομερίτη και προηγήθηκαν στο σκορ με τον Στέφανο Ιωάννου μόλις στο 5ο λεπτό, οι αντίπαλοι όμως έφεραν το παιχνίδι στα ίσα πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι πράσινοι προσπάθησαν για ακόμη ένα γκολ που θα τους δώσει τους τρεις βαθμούς και τα κατάφεραν 8 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, με σκόρερ τον Ανδρέα Ζαχαρίου. Πολύ σημαντική νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ που τις δίνει βαθμολογικές ανάσες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ 1 είχε ένα εύκολο πρωινό κόντρα στην μικρότερη ομάδα του Ολυμπιακού Λευκωσίας, κερδίζοντας με 9-0 εκτός έδρας. Μόλις στο 6ο λεπτό οι πράσινοι ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0, κάτι που τους έκανε τη συνέχεια ευκολότερη. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας μπροστά στο σκορ με 4-0, ενώ στην επανάληψη πέτυχε ακόμη πέντε τέρματα ανεβάζοντας το σκορ στο 9-0. Η ΟΜΟΝΟΑΙ είχε για σκόρερς τους Ανδρόνικο Κακουλλή με χατ-τρικ, από δύο τέρματα πέτυχαν ο Μιχάλης Κόλας και ο Ιάσωνας Ορφανίδης, ενώ ένα τέρμα στον αγώνα έβαλαν ο Μαρίνος Τζιωνής και ο Οράτιος Λεμέσιος.