Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Νίκη επί του Χαλκάνωρα

Νίκη επί του Χαλκάνωρα

image-fe86a315961edaf1a1520096bf970194e615faa334646351b3e798c44822b2cc-V


Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα μας σήμερα το πρωί απέναντι στον Χαλκάνωρα Ιδαλίου με σκορ 2-0 .Οι δυο ομάδες μέχρι και σήμερα ισοβαθμούσαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και κυνηγούν ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στο πρωτάθλημα των elite.

Πολύ καλύτερη η Ομόνοια στον αγωνιστικό χώρο δεν έδωσε περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα για να διεκδικήσει κάτι καλό. Τα παιδιά του Άνδρου Αυλωνίτη μπήκαν ορεξάτα στο γήπεδο και προηγήθηκαν νωρίς με βολίδα του Γιώργου Παπαθανασίου πολύ έξω από την μεγάλη περιοχή. Ήταν πράγματι ένα καταπληκτικό γκολ.

Στην συνέχεια τα τριφυλλάκια συνέχισαν να πιέζουν και διπλασίασαν τα τέρματα τους με κοντινή προβολή του Ανδρόνικου Κακουλλή. Με σκορ 2-0 έληξε το α’ μέρος.

Στην επανάληψη η ομάδα μας συνέχισε να υπερέχει και θα μπορούσε να αυξήσει τον δείκτη του σκορ αλλά λίγο η αστοχία λίγο η ατυχία (δοκάρια) της το στέρησαν.

Η νίκη της Ομόνοιας ήταν δικαιότατη και τώρα βλέπει πιο άνετα και αισιόδοξα την συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Α.Αυλωνίτης) : Π.Βασιλείου, Γ.Παπαθανασίου, Π.Γεωργίου, Β.Χριστοδουλίδης, Ι.Ορφανίδης, Ν.Ζαχαριάδης, Ο.Λεμέσιος, Ε.Κάττου, Α.Κακουλλής, Μ.Τζιωνής, Αλ.Αυλωνίτης
(Μ.Κόλα, Σ.Σοφρωνίου, Ο.Μυλωνάς, Γ.Κωνσταντίνου, Απ.Ανδρέου)

Ενημέρωση από: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ομόνοιας Λευκωσίας

Δείτε αργότερα φωτορεπορτάζ