Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πρώτη ήττα για τους παίδες

Πρώτη ήττα για τους παίδες

U15-apoel (45)


Πρώτες απώλειες βαθμών για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρωτάθλημα κάτω των 15 ετών. Οι πράσινοι αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στο Διγενή καθώς παρότι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, πάλεψαν για τη νίκη, όμως σε μία άτυχη στιγμή ο Διγενής σκόραρε το νικητήριο γκολ στην ήττα του τριφυλλιού με 2-1.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ με τον Χρίστο Καρατζιά (14ο γκολ) και είχε τις ευκαιρίες για να καθαρίσει τον αγώνα, ωστόσο οι μικροί του Χαϊλή ήταν άτυχοι αφού σε μία αντεπίθεση του αντιπάλου ήρθε και η αποβολή του τερματοφύλακα της ομάδας μας και τότε τα πράγματα δυσκόλεψαν. Ο Διγενής ανάγκασε στη συνέχεια τους νεαρούς μας να γνωρίσουν για πρώτη φορά φέτος την γεύση της ήττας.

Ο Κυριάκος Χαϊλής παρά την ήττα απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την προσπάθεια και τόνισε σε αυτούς πως δεν πρέπει να τους πάρει από κάτω, ήταν μόλις η πρώτη ήττα της ομάδας σε μία αλάνθαστη μέχρι τώρα πορεία. Οι παίδες είχαν το απόλυτο μέχρι σήμερα με 8 στα 8.

Στην 10η αγωνιστική οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τον Άδωνη και έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες και να εκμεταλλευτούν τυχών απώλειες του Αποέλ που θα αγωνίζεται με την ομάδα που μας νίκησε σήμερα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 24 βαθμούς.