Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Στάροβλαχ: «Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι νέο» (audio)

Στάροβλαχ: «Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι νέο» (audio)

starpvlax


Ο τεχνικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νέναντ Στάροβλαχ, ήταν φιλοξενούμενος τον ΑΣΤΡΑ το μεσημέρι και μίλησε για την πράσινη ακαδημία αλλά και την ποδοσφαιρική ομάδα.

«Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι νέο στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ξεκινώντας από αρκετά νεαρή ηλικία να τους μάθουμε το ποδόσφαιρο. Είναι καλύτερα όταν ξεκινάς νωρίτερα γιατί έχεις περισσότερο χρόνο για μάθηση. Τους μαθαίνουμε να αγαπούν το ποδόσφαιρο, το ειδικό πρόγραμμα αρέσει πολύ στους μικρούς, κάνουμε διαγωνισμούς με δώρα, υπάρχει μουσική, τους παρακολουθούν και οι παίκτες της πρώτης ομάδας και το διασκεδάζουν. Θέλουμε αυτό να διαφημιστεί και οι γονείς να μας φέρουν τα παιδιά τους», ανέφερε για το πρόγραμμα που εφαρμόζεται και αφορά παιδάκια 4-7 χρόνων.

«Πρέπει να κάνουμε περισσότερους κύπριους παίκτες, δώσαμε περισσότερα πλεονεκτήματα στους ξένους. Είναι σημαντικό που λόγω οικονομικού βλέπουν οι ομάδες στην ακαδημία το μέλλον. Όποιος το πετύχει γρηγορότερα, θα έχει πλεονέκτημα», συμπλήρωσε.

Ο Νέναντ Στάροβλαχ μίλησε για την καριέρα του γενικά, για τον ερχομό του στην Κύπρο αλλά και πως βλέπει το μέλλον στην ποδοσφαιρική ομάδα. Ακούστε όλες τις δηλώσεις πιο κάτω: