Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τέσσερις πράσινοι στο διεθνές τουρνουά

Τέσσερις πράσινοι στο διεθνές τουρνουά

pod-ermis-1-panagi


Τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κλήθηκαν από τον προπονητή της Εθνικής Ελπίδων της Κύπρου για να συμμετέχουν στο Διεθνές Τουρνουά Εθνικών Ομάδων Ελπίδων που θα διεξαχθεί στη χώρα μας το Νοέμβριο. Συγκεκριμένα το τουρνουά θα γίνει μεταξύ 14 έως 18 Νοεμβρίου 2014 και όλοι οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Παφιακό στάδιο. Ο ομοσπονδιακό προπονητής Λούκας Χατζηλούκας κάλεσε από την ΟΜΟΝΟΙΑ τους Κωνσταντίνο Παναγή, Ανδρέα Παναγιώτου, Ιάκωβο Σαμμούτη και Παντελή Κονομή. Η προετοιμασία της Εθνικής μας ενόψει της συμμετοχής της στο διεθνές τουρνουά θα αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα στις 11:00 πμ στο Μακάρειο Στάδιο, με τους πράσινους που θα βρίσκονται στην αποστολή της ανδρικής μας ομάδας για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα να ενσωματώνονται με την υπόλοιπη ομάδα την Τρίτη.

Στο τουρνουά εκτός από την ομάδα της Κύπρου θα λάβουν μέρος η Τσεχία, η Σουηδία και η Αυστρία. Όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν σε δύο παιχνίδια, με τους νικητές των πρώτων αναμετρήσεων να διεκδικούν την πρωτιά στου τουρνουά, ενώ οι χαμένοι θα παίξουν για τις θέσεις 3-4. Η είσοδος για το κοινό και στις τέσσερις αναμετρήσεις θα είναι δωρεάν.

Η έναρξη του τουρνουά έχει προγραμματιστεί για τις 14 Νοεμβρίου με τους αγώνες Κύπρος – Σουηδία στις 15:00 και Τσεχία – Αυστρία στις 19:00. Στις 18 Νοεμβρίου ανάλογα με τα αποτελέσματα της πρεμιέρας θα διεξαχθούν άλλοι δύο αγώνες, με τους οποίους ολοκληρώνεται το τουρνουά. Οι νικητές θα παίξουν στον τελικό και οι ηττημένοι για τις θέσεις 3 -4.

Η Τσεχία θα διοργανώσει μεταξύ 17 – 30 Ιουνίου 2015 την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21, στην οποία θα λάβει μέρος και η Σουηδία. Η Αυστρία τερμάτισε δεύτερη στον τέταρτο όμιλο της προκριματικής φάσης και βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της για την επόμενη διοργάνωση.