Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Σπουδαίο διπλό

Σπουδαίο διπλό

U17-VsApollown (52)


Σπουδαία νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρωτάθλημα κάτω των 17 ετών. Οι παίκτες του Χάρη Καλλικά πήραν το ντέρμπι επικρατώντας της Ανόρθωσης με 0-1, χάρη σε γκολ του Αλέξανδρου Ηροδότου.

Οι πράσινοι έδωσαν συνέχεια στην βαθμολογική τους συγκομιδή και ανεβαίνουν σκαλοπάτια πλησιάζοντας τις πρώτες θέσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε τους 14 βαθμούς, με 4 νίκες σε 10 ματς.

Πως είδε τον αγώνα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ομόνοιας Λευκωσίας:

Αυτό που ζητούσε εδώ και καιρό,δηλαδή ένα συνεχόμενο σερί νικών έτσι ώστε να ανασάνει βαθμολογικά αλλά και να ανέβει ψυχολογικά ήρθε τελικά για την ομάδα μας των u-17. Σε ένα πάρα πολύ δυνατό αγώνα τα παιδιά του Χαρη Καλλικά έδωσαν την ψυχή τους και κατάφεραν τελικά να φύγουν νικητές από το γήπεδο. 

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν δυνατό αλλά δεν υπήρξαν μεγάλες ευκαιρίες. Ηταν κυρίως παιχνίδι κέντρου και μονομαχιών. Στην επανάληψη οι δύο ομάδες προσπάθησαν έντονα για την νίκη με την Ομόνοια να καταφέρνει τελικα να την παίρνει χάριν σε ένα γκολ του Αλεξ Ηροδότου απο τα έντεκα βήματα. Στα τελευταία λεπτα η Ανόρθωση πίεσε αλλά η ομάδα μας κράτησε και έφτασε σε μια σπουδαία νίκη που πανηγυρίστηκε έντονα.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χάρης Καλλικάς: Αλ.Αντωνίου, Β.Ευαγγέλου, Π.Πιτταράς, Ν.Χανναπάς, Ν.Βιολάρης, Αλ.Ηροδότου, Αγγ.Παρματζιάς, (Π.Αντωνίου), Α.Ονησιφόρου, Μ.Κλαρκ, Π.Κοντολέυτερος, (Γ.Ζελίδης) Β.Νικολάου, (Γ.Σεργίδης)