Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μόνιμη θέση στην κορυφή

Μόνιμη θέση στην κορυφή

u15-anorthosi


Δεν λέει να κατέβει από την κορυφή αφού την απολαμβάνει κάθε εβδομάδα και περισσότερα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 συνέχισε την πορεία της με νίκη επί της Ανόρθωσης με 2-0 και ανέβηκε στους 46 βαθμούς, έχοντας να επιδείξει σε 17 αγώνες, 15 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 1η θέση του Ομίλου Λευκωσίας στο Προαιρετικό Πρωτάθλημα Παίδων κάτω των 15 ετών από την πρώτη αγωνιστική και θέλει να παραμείνει εκεί μέχρι την 22η και τελευταία αγωνιστική σε αυτή την φάση έτσι ώστε να προκριθεί στο Πρωτάθλημα Elite.

Σήμερα, οι πράσινοι επιβλήθηκαν της Ανόρθωσης στην έδρα τους με 2-0,  πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Η ομάδα του Κυριάκου Χαϊλή προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με γκολ του Αρτέμη Μαυροφτή, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στην επανάληψη.

Αγωνίστηκαν ως βασικοί οι Κ. Λοίζου, Σ. Ιακώβου, Ε. Χρυσοστόμου, Κ. Κώστα, Χ. Κόκκινος, Π. Παναγιώτου, Ι. Παναγή, Κ. Μενίκου, Χρ. Καρατζιάς, Μ. Χαραλάμπους και Α. Μαυροφτής, ενώ αλλαγή πέρασαν οι Μ. Καουρτίσης, Χ. Φιλίππου, Αλ. Μερακλής, Στ. Χριστοφόρου και Ν. Χριστοδούλου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από δύο απανωτά ντέρμπι τα οποία πέρασε με επιτυχία έχει ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι την ερχόμενη εβδομάδα και μετά ακολουθεί ακόμη ένα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ενώ μέχρι την ολοκλήρωση της Α φάσης, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το Διγενή και το Χαλκάνορα, δύο δύσκολες ομάδες που στον πρώτο γύρο τα βρήκαμε σκούρα. Από την ομάδα της Μόρφου μετρούμε τη μοναδική μας ήττα, ενώ κόντρα στο Χαλκάνορα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι που πήραμε τη νίκη στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης.