Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αήττητοι οι πράσινοι της ακαδημίας

Αήττητοι οι πράσινοι της ακαδημίας

U17-VsOmonoiaAradippou (37)


Με απολογισμό δύο νίκες και δύο ισοπαλίες ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα Πρωταθλήματα μικρότερων ηλικιών αυτή την εβδομάδα. Σημαντικές νίκες για τους παίδες U15 που παρέμειναν στην 1η θέση βγάζοντας ένα δύσκολο παιχνίδι από το πρόγραμμα με επιτυχία, ενώ οι Νέοι με τους τρεις βαθμούς που πήραν έμειναν κοντά στην κορυφή και στο κόλπο του τίτλου. Ισοπαλία που την κρατά για δέκατο σερί παιχνίδι αήττητη πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, ενώ ισοπαλία που αφήνει πικρία στους μικρούς κάτω ων 13 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αφού πλέον δεν έχουν ελπίδες για την πρωτιά στον όμιλο τους.

Οι μικροί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U13 ήθελαν μόνο τη νίκη κόντρα στο ΘΟΪ για να πλησιάσουν την 1η θέση και να μείνουν κοντά έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία τους για να ανεβούν εκεί όμως δεν τα κατάφεραν. Το παιχνίδι τελείωσε 1-1 και πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε στην 2η θέση και θα κληθεί να αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ για πρόκριση στην επόμενη φάση. Σπουδαία η νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 που κρατήθηκαν για ακόμη μια εβδομάδα στην κορυφή με τους τρεις βαθμούς που πήραν απέναντι στον Ολυμπιακό. Πλέον η ομάδα μας περιόρισε τις πιθανότητες μη πρόκρισης στο Πρωτάθλημα Elite, όμως δεν τελείωσε τίποτα αφού θέλει να κλειδώσει τη θέση της στην επόμενη φάση αλλά και στην 1η θέση του ομίλου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 δεν έχει ελπίδες για τον τίτλο λόγω του κακού ξεκινήματος όμως πλέον έχει σταθερή πορεία στο Πρωτάθλημα και μετρά σερί 10 αγώνων χωρίς ήττα. Στην αγωνιστική αυτή έμεινε στη λευκή ισοπαλία αν και καλύτερη από τον αντίπαλο όμως βλέπει τη συνέχεια θέλοντας να μεγαλώσει το αήττητο σερί και να ανεβεί όσο πιο ψηλά μπορεί. Οι Νέοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επικράτησαν των Νέων του Ολυμπιακού και παρέμειναν στο τρένο διεκδίκησης του τίτλου στο Πρωτάθλημα U21. Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως έκανε την ανατροπή παίρνοντας μια σημαντική νίκη και πηγαίνει στο ντέρμπι της Κυριακής με το Αποελ με ανεβασμένη τη ψυχολογία.

Τα αποτελέσματα των ομάδων μας το διήμερο που πέρασε:

U13 ΟΜΟΝΟΙΑ- ΘΟΪ 1-1

U15 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ολυμπιακός 2-1

U17 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ομόνοια Αραδίππου 0-0

U21 Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2