Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μπαράζ ενόψει για τους μικρούς

Μπαράζ ενόψει για τους μικρούς

U13a-VSapoel (56)


Ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους οι πράσινοι στο Β’ όμιλο Λευκωσίας του Προαιρετικού Πρωταθλήματος Παίδων κάτω των 13 ετών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε 18 αγώνες που έδωσε πέτυχε 13 νίκες, εξήλθε τρεις φορές ισόπαλη, ενώ δέχθηκε δύο ήττες μαζεύοντας έτσι 42 βαθμούς και τερματίζοντας στη 2η θέση του ομίλου τέσσερις βαθμούς από την κορυφή.

Με την κατάκτηση της 2ης θέσης η ομάδα του Άντρου Αυλωνίτη εξασφάλισε πρόκριση στην επόμενη φάση(Πρωταθλήματα Ελίτ και Πρέμιερ). Πλέον θα αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ το τριφύλλι με στόχο τη συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα Ελίτ, εκεί όπου θα βρίσκονται οι οκτώ καλύτερες ομάδες της ηλικίας, ενώ στο Πρωτάθλημα Πρέμιερ έχει σίγουρη θέση εάν αποκλειστεί.

Για να κερδίσει το εισιτήριο για το Ελίτ έχει μπροστά τις δύο αγώνες. Αρχικά θα αντιμετωπίσει σε μονό αγώνα και ουδέτερη έδρα την ομάδα City FSC που τερμάτισε στη 2η θέση του Α’ Ομίλου Λευκωσίας, ο νικητής του αγώνα προχωρά σε ακόμη ένα αγώνα μπαράζ, ενώ ο ηττημένος συνεχίζει στο Πρέμιερ. Εάν η ΟΜΟΝΟΙΑ βγει νικήτρια από το παιχνίδι αυτό θα βρει μπροστά της μια εκ των ΕΝΠ ή Αγία Νάπα που τερμάτισαν στη 2η θέση του Α’ ομίλου και Β’ ομίλου Λάρνακας/Αμμοχώστου αντίστοιχα. Πάλι ο χαμένος οδηγείται στο Πρέμιερ, ενώ ο νικητής αυτού του αγώνες συνεχίζει στο Πρωτάθλημα Ελίτ.

Οι ημερομηνίες αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνέχεια δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη.