Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των μικρών

Ο απολογισμός των μικρών

U15-VsDigenis (30)


Δεν ολοκλήρωσαν όλες οι ομάδες μας τις υποχρεώσεις του για αυτή την αγωνιστική, αφού το παιχνίδι της ομάδας Νέων αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί σύντομα. Στους υπόλοιπους αγώνες των ομάδων της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είχαμε δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Οι ομάδες μας, OMONOIA U13  και ΟΜΟΝΟΙΑ U15 πέρασαν στην επόμενη φάση που αρχίζει σύντομα και εκεί θα διεκδικήσουν τίτλο.

Στην προτελευταία αγωνιστική στο Πρωτάθλημα U13 η ΟΜΟΝΟΙΑ 1 κέρδισε και πλέον περιμένει τους αγώνες μπαράζ για πρόκριση στη φάση Ελιτ. Από την άλλη η ΟΜΟΝΟΙΑ 2 γνώρισε την ήττα, που λίγη σημασία έχει αφού ο σκοπός της είναι οι μικροί να παίζουν να το ευχαριστιούνται και να είναι έτοιμοι για την επόμενη χρονιά.

Στην κορυφή παρέμεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 κερδίζοντας εκτός έδρας το Διγενή και πάει ολοταχώς για την κατάκτηση της πρωτιάς, ενώ κλείδωσε την πρόκριση της στην επόμενη φάση, όμως θέλει να περάσει ως πρώτη. Δεν έχει ουσιαστική διαφορά η 1η από τη 2η θέση όμως είναι θέμα γοήτρου για τους πράσινους, που βρίσκονται εκεί από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Δεν κέρδισαν οι παίδες κάτω των 17 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όμως διατήρησαν το σερί νικών τους που έφτασε πλέον τους 11 αγώνες. Η ομάδα μας πήρε στη Λεμεσό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και πήρε την ισοπαλία αν και μπορούσε για τη νίκη. Όπως είπαμε η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 δεν αγωνίστηκε αφού το ντέρμπι αιωνίου αναβλήθηκε, με την ημέρα διεξαγωγής του να μην έχει οριστεί ακόμη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:

U13 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ (Α) 1-2

U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (Β) – ΠΑΕΕΚ 2-5

U15 Διγενής – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-5

U17 ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1

U21 ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποελ Αναβλήθηκε