Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πέτυχε μόνο… 19 γκολ!

Πέτυχε μόνο… 19 γκολ!

U15-Halkanoras (56)


Μεγάλη νίκη με 19-0 εκτός έδρας πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 επικρατώντας της Ένωσης Κοκ/θιάς και παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας στον όμιλο Λευκωσίας. Οι πράσινοι πέτυχαν σε 18 αγώνες 150 γκολ, με τη σημερινή να μην είναι η μεγαλύτερη σε έκταση επί της συγκεκριμλενης ομάδας για την ΟΜΟΝΟΙΑ που την είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο με 20-0. Η μεγαλύτερη όμως νίκη του τριφυλλιού είναι με 32-0 επί της ΜΕΑΠ!

Ακόμη μια συντριπτική νίκη για το συγκρότημα του Κυριάκου Χαιλή απέναντι αυτή την φορά στην φιλότιμη αλλά αδύνατη ομάδα της Κοκκινοτριμιθιάς. Με την νίκη της η ομάδα μας διατηρείται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι όπως αντιλαμβάνεστε δεν σηκώνει κριτική και στο μόνο που θα σταθούμε είναι η σοβαρότητα που δείχνει η ομάδα σε κάθε της αγώνα. Σκόρερ για την Ομόνοια οι Χρίστος Καρατζιάς με έξι γκολ, Αρτέμης Μαυροφτής που πέτυχε πέντε τέρματα, Γιώργος Κακουλλής με χατ-τρικ, Μάριος Χαραλάμπους επίσης με χατ-τρικ, Κωνσταντίνος Μενοίκου και Ιάκωβος Παναγή από ένα γκολ.

Πως παρατάχτηκε η ομάδα του Κυριάκου Χαϊλή στον αγώνα:  Σ.Πογιατζιής, Μ.Καουρτίσιης, Χρ.Φιλίππου, Στ.Ιακώβου, Εμμ.Χρυσοστόμου, Αλ.Μερακλής, Μ.Χαραλάμπους, Κ.Μενοίκου, Γ.Κακουλλής, Α.Μαυροφτής και Χρ.Καρατζιάς. Αλλαγή πέρασαν οι Ν.Χριστοδούλου, Χ.Κόκκινος και Ι.Παναγή.

Ενημέρωση από τη σελίδα Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ομόνοιας Λευκωσίας