Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Συνέχισε νικηφόρα η ομάδα του Χαϊλή!

Συνέχισε νικηφόρα η ομάδα του Χαϊλή!

U15-VsDigenis (36)


Άλλο ένα τρίποντο για την ομάδα του Κυριάκου Χαϊλή που σήμερα είχε για θύμα τον Διγενή. Οι πράσινοι επικράτησαν με 2-5 της ομάδας της Μόρφου και κλείδωσαν την πρόκριση τους στο πρωτάθλημα Eλίτ U15.

Η νίκη παρά τα πέντε γκολ δεν ήταν εύκολη αφού ο Διγενής κατάφερε να ανατρέψει σε 2-1 το προβάδισμα που πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Στέλιο Ιακώβου. Ο Χρίστος Καρατζιάς ισοφάρισε για το τριφύλλι και οι δύο ομάδες πήγαν για ξεκούραση με το σκορ να είναι στο 2-2.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Χαϊλή ήταν κατά πολύ ανώτεροι και νωρίς έδειξαν πως θα έπαιρναν τη νίκη. Έχασαν αρκετές ευκαιρίες σε ένα επιθετικό μονόλογο όμως τα γκολ ήρθαν όταν η ομάδα πραγματοποίησε τις πρώτες αλλαγές της. Το 2-3 έκανε ο Γιώργος Κακουλλής που πέρασε όλους τους αντιπάλους στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το γκολ του Κακουλλή έδωσε φτερά στα πόδια των συμπαικτών του και ακολούθησαν άλλα δυο τέρματα.  Πρώτα ο Αντρέας Σάββα έκανε το 2-4 και για τέλος ο Μάριος Χαραλάμπους πέτυχε το ομορφότερο τέρμα της αναμέτρησης.

Δείτε εδώ γκολ και εικόνες από την αναμέτρηση.