Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Το 25ο και καλύτερο του γκολ (Video)

Το 25ο και καλύτερο του γκολ (Video)

U15-VsDigenis (27)


Γκολάρα, έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το τέρμα που σημείωσε ο Μάριος Χαραλάμπους ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο το Διγενή Μόρφου. Ο μικρός μετά από εκτέλεση κόρνερ και διώξιμο των αμυντικών έπιασε ένα δυνατό σουτ πριν η μπάλα αγγίξει το έδαφος σκοράροντας ένα πολύ όμορφο γκολ, με το οποίο διαμόρφωσε το 5-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το γκολ του Μάριου ήταν μια δικαίωση για τον ίδιο στο παιχνίδι αφού ο διαιτητής δεν τον έβλεπε με καλό μάτι από την αρχή του αγώνα. Ο κ. Ηρακλέους έδωσε κίτρινο κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας στο 50 λεπτό σε φάση που έκανε τάκλιν διώχνοντας την μπάλα σε πλάγιο και δεν άγγιξε καν τον αντίπαλο. Λεπτά προηγουμένως ο μικρός διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή για λάθος υπόδειξη οφσάιντ. με τον τελευταίο να δείχνει φανερά εκνευρισμένος και καθαρά η κάρτα λίγο αργότερα ήταν για αυτό τον λόγο.

Απολαύστε τώρα την γκολάρα του Μάριου. Αυτό ήταν το 25ο και ομορφότερο γκολ του παίκτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα με την ομάδα μας κάτω των 15 ετών.