Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Λευκή ισοπαλία, όχι όμως λευκή πετσέτα

Λευκή ισοπαλία, όχι όμως λευκή πετσέτα

U13a-VSapoel (53)


Για δεύτερο σερί παιχνίδι έμειναν στην ισοπαλία οι μικροί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κάτι που τους αφήνει μεν αήττητους αλλά η διαφορά από την κορυφή μεγαλώνει. Αυτό δεν φοβίζει τους πράσινους, που είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν τον τίτλο και για αυτό στους επόμενους αγώνες θα παρουσιαστούν πιο δυνατοί με περισσότερο πάθος.

Ενημέρωση από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ομόνοιας Λευκωσίας

Πρωτάθλημα PREMIER U-13 ΟΜΟΝΟΙΑ – CITY.F.C 0-0

Στην λευκή ισοπαλία έμεινε σήμερα η ομάδα μας των u-13 για το πρωτάθλημα premier της κοπ.Ένα αποτέλεσμα που διατηρεί αήττητες τις δύο ομάδες αλλά που ικανοποιεί περισσότερο τους φιλοξενούμενους.

Ο πολύ βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε πάρα πολύ τις δύο ομάδες και οι ποδοσφαιριστές τους έδωσαν μεγάλες μάχες μέσα στις λάσπες.
Ηταν ένα παιχνίδι με πάρα πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου εκεί όπου η ομόνοια κέρδισε τις πλείστες και ήταν πιο απειλητική.Ελάχιστες οί ευκαιρίες και των δύο ομάδων τις οποίες εξουδετέρωσαν οι αμυντικές γραμμές αλλά και οι δύο τερματοφύλακες.
Οί δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Α.Αυλωνίτης) : Π.Βασιλείου, Γ.Παπαθανασίου, Π.Γεωργίου, Β.Χριστοδουλίδης, Α.Χ”Γιάννης, Ν.Ζαχαριάδης, Ο.Λεμέσιος, Μ.Τζιωνής, Α.Κακουλλής, Ι.Ορφανίδης, Αλ.Αυλωνίτης
(Ε.Κάττος, Μ.Κόλα, Απ.Ανδρέου)