Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Νίκη στην πρεμιέρα για τους μικρούς

Νίκη στην πρεμιέρα για τους μικρούς

U13a-VSapoel (62)


Νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ U13 στην 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Πρέμιερ που κέρδισε εκτός έδρας τον Ακρίτα Χλώρακας. 

Ενημέρωση από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ομόνοιας Λευκωσίας

Με το δεξί μπήκε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα Premier u-13 αφού σε αγώνα που τελείωσε πριν από λίγο κέρδισε στην Χλώρακα την φιλότιμη ομάδα του τοπικού Ακρίτα με 1-3. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κέρδισε δίκαια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγήθηκε 0-1 όταν μετά από κάθετη πάσα του Ιάσονα Ορφανίδη ο Ανδρόνικος Κακουλλής πλάσαρε έξυπνα τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Με το συγκεκριμένο σκορ έλειξε το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη ο Ακρίτας προσπάθησε για την ισοφάριση και αφού έχασε αρχικά τετ α τετ το οποίο σταμάτησε εντυπωσιακά ο Στυλιανός Κωνσταντινίδης, στην συνέχεια και έπειτα από αδράνεια της ομάδας μας ισοφάρισε σε 1-1. Η ισοφάριση αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές μας που σχεδόν άμεσα απάντησαν.Ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης βρήκε τον Ανδρόνικο Κακουλλή ο οποίος απέδειξε για άλλη μια φορά το πόσο ικανός σκόρερ είναι γράφοντας με ψυχραιμία το 1-2. Απ’εκεί και πέρα το παιχνίδι πήρε το δρόμο του και απλά η ομάδα μας πέτυχε και 3ο γκολ με τον Ιάσονα Ορφανίδη να αξιοποιεί το ωραίο κόρνερ του Αλέξανδρου Αυλωνίτη και να γράφει με κοντινή κεφαλιά το τελικό 1-3.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας μας έκανε μια σύντομη δήλωση στην σελίδα μας: Α.Αυλωνίτης:”Μετά την απογοήτευση από τον αποκλεισμό της Τετάρτης και τις πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα είμαι ευχαριστημένος γιατί η ομάδα ανταποκρίθηκε θετικά και άρχισε νικηφόρα από μια δύσκολη έδρα. Μοναδικός στόχος της ομάδας μου πλέον είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος premier”.

ΟΜΟΝΟΙΑ(Α.Αυλωνίτης): Στ.Κωνσταντινίδης, Γ.Κωνσταντίνου, Μ.Αντωνίου, Β.Χριστοδουλίδης, Α.Χ”Γιάννης, Στ.Σοφρωνίου, Μ.Κόλας, Μ.Τζιωνής, Α.Κακουλλής, Ι.Ορφανίδης, Απ.Ανδρέου
(Ε.Κάττος, Αλ.Αυλωνίτης, Ορ.Λεμέσιος, Ορ.Μυλωνάς, Γ.Κόμπος