Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Βασικός ο Ιακώβου, αλλαγή ο Χριστοφόρου (Video)

Βασικός ο Ιακώβου, αλλαγή ο Χριστοφόρου (Video)

Ethnikiu15-Iakovou-Christoforou


Χρόνο συμμετοχής με την Εθνική U15 πήραν ο Στέλιος Ιακώβου και ο Σταύρος Χριστοφόρου στο σημερινό αγώνα με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα των Σκοπίων για την 1η αγωνιστική του διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στην Αγία Νάπα. Οι δύο ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αγωνίστηκαν στη νίκη της Κύπρου με 3-2, με τον πρώτο να ξεκινά βασικός και να παίζει σε ολόκληρο το παιχνίδι και το δεύτερο να περνά ως αλλαγή με την έναρξη της επανάληψης.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, μας ικανοποιεί απόλυτα το γεγονός ότι μέσα από τη συνολική παρουσία και παρά το γεγονός ότι η συγκρότηση της ομάδας έγινε μέσα σε μερικές βδομάδες δουλειάς, φάνηκε ξεκάθαρα ότι υπάρχει ταλέντο που με τη σωστή αξιοποίηση και σωστή δουλειά θα προχωρήσει και το κέρδος θα είναι μεγάλο και για τις Εθνικές μας ομάδες αλλά και τα σωματεία των ποδοσφαιριστών», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιώργος Κωνσταντίνου.

Στον άλλο σημερινό αγώνα η Αρμενία νίκησε με 1-0 την αντίστοιχη ομάδα της Γεωργίας. Η συνέχεια είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη 4 Μαρτίου και ώρα 14:30 με τις αναμετρήσεις Κύπρος – Αρμενία και Γεωργία – Σκόπια.

ethnikiU15-Iakovou3