Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Έλενα Αριστοδήμου: “Οι συμπαίκτες μου συμπεριφέρονται καλά”

Έλενα Αριστοδήμου: “Οι συμπαίκτες μου συμπεριφέρονται καλά”

elena


Δηλώσεις στον Ευτύχιο Γιαξή και το balla έκανε η μικρή αθλήτρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Έλενα Αριστοδήμου. Η Έλενα μίλησε για το πως είναι να έχει μόνο αγόρια συμπαίκτες, αλλά και την πρόταση που έχει από την Άρσεναλ να εγκατασταθεί μόνιμα στο Λονδίνο.

Αυτούσιο το κομμάτι όπως δημοσιεύθηκε στο Balla.com.cy

Μπορεί ένα νεαρό κορίτσι να είναι μέλος μιας ομάδας γεμάτης αγόρια; Όπως αποδεικνύεται στην περίπτωση της Έλενας Αριστοδήμου, ναι. Το κορίτσι-θαύμα της Ομόνοιας (κλιμάκιο Λεμεσού), που μάλιστα έχει επίσημη πρόταση από την Άρσεναλ, δηλώνει στο Balla πως δεν είναι κάτι διαφορετικό, τονίζοντας πως οι συμπαίκτες της τής συμπεριφέρονται πολύ καλά.

Παρακολουθήσαμε την Έλενα στο “αιώνιο” ντέρμπι μεταξύ Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ που έγινε στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης της ηλικιακής κατηγορίας 2003 του
Τουρνουά Αγίας Νάπας, με την ίδια πάντως να έχει αρκετά καλή απόδοση, όπως και αρκετοί συμπαίκτες της.

Μπορεί η ομάδα της να ηττήθηκε και να αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ωστόσο όπως αναφέρει στο Balla, δεν υπάρχει απογοήτευση. “Είναι ένα παιχνίδι. Ένα τουρνουά που είναι το πιο μεγάλο της Κύπρου, αλλά είναι κι αυτά μέσα στο ποδόσφαιρο”, μας είπε σχολιάζοντας την ήττα, αμέσως μετά το τέλος του ματς.


Έζησε άραγε διαφορετικά τον συγκεκριμένο αγώνα σε σχέση με τους υπόλοιπους, λόγω της κόντρας που υπάρχει με τους “γαλαζοκίτρινους”; “Όχι ακριβώς, είμαστε μικροί, δεν θα συγκρίνουμε το ποδόσφαιρο της ηλικίας μας με αυτά που γίνονται στην πρώτη κατηγορία”, η απάντησή της.   Το να βλέπεις ένα κορίτσι να αγωνίζεται σε ομάδα αγοριών δεν είναι και το πιο συνηθισμένο. Την ίδια, πάντως, δεν την κάνει να αισθάνεται διαφορετικά. Σε ερώτησή μας για το πως νιώθει, μας είπε: “Εξαρτάται πώς σου συμπεριφέρονται οι συμπαίκτες σου. Εμένα οι συμπαίκτες μου γενικά μου συμπεριφέρονται πολύ καλά, έτσι δεν με ενοχλεί, δεν είναι κάτι διαφορετικό”.

Η Έλενα, που αποτελεί μέλος των Cyprus Elite Players, πήγε μέσα στον Φεβρουάριο στο Λονδίνο για να περάσει από δοκιμαστικά στην Άρσεναλ, μετά που επιλέγηκε μέσω του Cyprus Elite Players Camp. Εκεί, εντυπωσίασε τους υπεύθυνους της λονδρέζικης ομάδας και πλέον, έχει επίσημη πρόταση να εγκατασταθεί μόνιμα στην αγγλική πρωτεύουσα και να ενταχθεί στην Άρσεναλ!   Όπως μας δήλωσε, ακόμη δεν έχει πάρει την απόφασή της γιατί είναι δύσκολο. Είναι λογικό να υπάρχουν ενδοιασμοί, τόσο από μέρους της όσο και από την πλευρά της οικογένειάς της, να αφήσει τη χώρα της από τόσο μικρή ηλικία. Από την άλλη, η τιμή να είσαι μέλος της Άρσεναλ είναι μεγάλη και η απόρριψη μιας τέτοιας πρότασης είναι δύσκολη υπόθεση.   Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν αποφασίσει με την οικογένειά της να κάνει ενώ, ανεξαρτήτως του τι θα επιλέξει, το μέλλον της προδιαγράφεται λαμπρό.