Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Έμειναν πίσω…

Έμειναν πίσω…

U15-Halkanoras (54)


Επιστροφή στη δράση για τους πράσινους της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που είχαν αγώνες για τα Πρωταθλήματα τους το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Μια νίκη και μια ήττα ο απολογισμός των ομάδων μας, που βρίσκονται πίσω στη βαθμολογία, με τον στόχο του τίτλου να απομακρύνεται.

Τη δεύτερη της νίκη σε έξι αγώνες πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, που επιβλήθηκε με 5-1 της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών σε εντός έδρας αναμέτρηση. Οι πράσινοι βρίσκονται στην 5η θέση, εννιά βαθμούς μακριά από την κορυφή, όμως θα παίξουν για τη νίκη σε όλους τους αγώνες που απομένουν. Με σκορ 3-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος δύο τέρματα προήλθαν από αντίπαλο, ενώ ενδιάμεσα σκόραρε ο Χρίστος Καρατζιάς. Στην επανάληψη, η αντίπαλος μείωσε προσωρινά όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε ακόμη δύο γκολ με τους Στέλιο Ιακώβου και Κωνσταντίνο Μενοίκου.

Έχασε την ευκαιρία να μειώσει στον πόντο τη διαφορά της από την κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ U13, που έχασε από τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία ΘΟΪ Λακατάμιας. Προηγήθηκε στο σκορ η ομάδα μας με τέρμα του Ιάσονα Ορφανίδη στο 13ο λεπτό όμως μέχρι το 24ο ήταν πίσω με 2-1. Δεν κατάφεραν οι πράσινοι στη συνέχεια της αναμέτρηση να πετύχουν άλλο γκολ και έτσι έχασαν στην έδρα τους. Πλέον το τριφύλλι έμεινε στην 4η θέση και 7 βαθμούς μακριά από την κορυφή.