Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Σκόραρε ο Κλάρκ στη νίκη της Εθνικής U17

Σκόραρε ο Κλάρκ στη νίκη της Εθνικής U17

U17-VsOmonoiaAradippou (28) Klark


Με φιλική νίκη συνέχισε την προετοιμασία της η Εθνική Παίδων U17, που επικράτησε με 4-0 της ομάδας Νέων της Νέας Σαλαμίνας. Σκόρερ ενός από τα τέσσερα γκολ της Εθνικής ήταν ο Μιχάλης Κλάρκ, παίκτης στην ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Στο παιχνίδι αγωνίστηκε ακόμη ένας πράσινος, ο Στέλιος Στέλιος Ιακώβου, που με την έναρξη της επανάληψης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο.

Η Εθνική Παίδων U17 προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της σε διεθνές τουρνουά στην Αλβανία. Στο τουρνουά, το οποίο διοργανώνεται από την Αλβανική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την UEFA, στο πλαίσιο των τουρνουά ανάπτυξης που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, θα συμμετάσχουν η Αλβανία, η Κύπρος, η Αρμενία και το Μαυροβούνιο.

Η Κύπρος θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 2 Μαΐου την Αρμενία, στις 3 Μαΐου το Μαυροβούνιο και στις 5 Μαΐου με την Αλβανία. Όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 10:00 το πρωί. Η αποστολή της Εθνικής Παίδων θα αναχωρήσει για την Αλβανία στις 30 Απριλίου, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να επιλέγει λίγες ημέρες πριν ποιους ποδοσφαιριστές θα πάρει μαζί τους.