Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τρία στα τρία στους τελικούς της Αγίας Νάπας

Τρία στα τρία στους τελικούς της Αγίας Νάπας

1999


Νεότερη ενημέρωση:

Το τρία στα τρία έκαναν οι ομάδες μας που πέρασαν σε τελικό στο τουρνουά της Αγίας Νάπας.

Πρωτιά και στην κατηγορία 2000, με τους πράσινους να επικρατούν με 1-0 στον τελικό με αντίπαλο το Πασκάλ.

Την 1η θέση και στην κατηγορία των 1999 πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά τη νίκη με 1-0 επί του Mundialito. Η ομάδα του Χάρη Καλλικά σήκωσε το τρόπαιο, με τους ποδοσφαιριστές του να αφιερώνουν τη νίκη στον συμπαίκτη τους Λευτέρη που είναι τραυματίας στο νοσοκομείο. Βίντεο πιο κάτω.

Με νίκη 4-0 στον τελικό της ηλικίας 2003, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με 4-0 την ομάδα Campus Sportivo και κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά της Αγίας Νάπας. Η ομάδα του Ανδρέα Μιλιώτη σήκωσε τον τίτλο και τα πανηγύρια έχουν ξεκινήσει!

Νωρίτερα:

Μετά και τους σημερινούς αγώνες στο τουρνουά της Αγίας Νάπας φτάσαμε στο τελευταίο σημείο, με τους τελικούς τις διοργάνωσης να απομένουν για να πέσει η αυλαία. Από τις 5 ομάδες μας που είχαν αγώνα σήμερα, οι δύο αποκλείστηκαν, ενώ άλλες τρεις βρίσκονται στον τελικό και θα διεκδικήσουν τον τίτλο στην ηλικία τους.

Στην Κατηγορία 1999 η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε του Απόλλωνα/Ολύμπικο Πάφου με 4-0 και πέρασε στον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα Mundialito. Ο αγώνας αρχίζει στις 15:30 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο 1 των εγκαταστάσεων.

Πρόκριση στον τελικό, σε ένα αγώνα που τα είχε όλα, για την ΟΜΟΝΟΙΑ 2000. Αρχικά η ομάδα μας πέρασε το εμπόδιο του ΟΣΦΠ(Κλ. Πάφου) κερδίζοντας με 5-2 περνώντας στα ημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισε το Διγενή Μόρφου νικώντας με 2-1 στην παράταση, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας, με γκολ στο 120! Στον τελικό που θα αρχίσει στις 16:30 η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρει μπροστά της την ομάδα του Pascal.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ του 2003 βρίσκεται από χθες στον τελικό και αντιμετωπίσει σε λίγο, 15:00, την ομάδα Campus Sportivo με φόντο τον τίτλο.

Αποκλεισμός για τα τριφυλλάκια του 2007, που έχασαν με 6-1 από το Nuevo Campo στα ημιτελικά, όπως και για τους μικρούς του 2001 που δέχθηκαν την ήττα με 2-0 από το Αποέλ.