Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τρεις ομάδες μας στη Λεμεσό παλεύουν για πρόκριση στους τελικούς

Τρεις ομάδες μας στη Λεμεσό παλεύουν για πρόκριση στους τελικούς

GrassrootsLimassol


Τρεις νίκες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της εβδομάδας για τις ομάδες μας στα Πρωταθλήματα Grassroots, ενώ είχαμε και μια ομάδα με ρεπό. Όπως έχουν διαμορφωθεί οι βαθμολογίες στα Πρωταθλήματα της Λεμεσού, τρεις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκονται στη 2η θέση και διεκδικούν πρόκριση στους τελικούς.

Μεγάλη νίκη για τους μικρούς του 2002 που στο ντέρμπι κορυφής κέρδισαν παλικαρίσια και μείωσαν στους δύο βαθμούς από την 1η θέση. Όλα τα παιδιά πάλεψαν για να έρθει αυτή η νίκη και στο τέλος πανηγύρισαν μαζί με τους γονείς και τους προπονητές, όμως από την επόμενη ημέρα άρχισαν δουλειά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Την ευκαιρία να πλησιάσουν την κορυφή έχασαν οι πράσινοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Β στην κατηγορία 2002 που έχασαν στο ντέρμπι και πλέον θα παλέψουν για τη δεύτερη προνομιούχα θέση στον όμιλο, ενώ νίκη στην ίδια ηλικία για την ΟΜΟΝΟΙΑ Α.

Τα τριφυλλάκια του 2005 επιβλήθηκαν με 1-0 και βελτίωσαν τη βαθμολογική τους συγκομιδή. Ρεπό είχαν οι μικροί του 2006 όμως παρέμειναν στη 2η θέση, με την απόσταση από την κορυφή να ανοίγει, όμως η πρόκριση στην επόμενη φάση δύσκολα θα χαθεί για την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ηλικία 2002 – 14η αγωνιστική
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – Champions Ύψωνα Α 1-0

2003 – 14η αγωνιστική
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας (Α) – Ανόρθωση 2-1
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας (Β) – Champions Ύψωνα (Α) 0-3

Ηλικία 2005 – 14η αγωνιστική
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – Ολύμπικο Πάφου 1-0

2006 – 17η αγωνιστική
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας ΡΕΠΟ