Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Έφεραν τα πάνω κάτω!

Έφεραν τα πάνω κάτω!

u15-anorthosi


Νίκη πέτυχαν και οι δύο ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αγωνίζονται στα Πρωταθλήματα κάτω των 13 και 15 ετών. Μάλιστα και οι δύο πράσινες ομάδες κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ στις αναμετρήσεις τους και να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Τα πάνω κάτω έφεραν μπορούμε να πούμε οι ομάδες μας! Η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 ήταν πίσω στο σκορ μέχρι με το 70ο λεπτό(τελευταίο λεπτό, αφού στην ηλικία αυτή κάθε ημίχρονο είναι διάρκειας 35 λεπτών), όμως με δύο γκολ στις καθυστερήσεις κατάφερε να πετύχει την ανατροπή. Παρόμοιος ήταν και ο τρόπος που κέρδισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, αφού επίσης ήταν πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, όμως με ένα γκολ στις αρχές της επανάληψης και ένα τρία λεπτά πριν το τέλος πήρε το τρίποντο.

U13a-VSapoel (62)

Για τη 10η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Πρέμιερ U13, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε εκτός έδρας με 4-3 τη City FSC και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Το σκορ άνοιξαν οι “πολίτες” στο 8ο λεπτό και η ομάδα μας ισοφάρισε στο 25ο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιάσονα Ορφανίδη. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, η City πήρε πάλι προβάδισμα, ενώ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έκανε το 3-1. Ο Μιχάλης-Θύρσος Αντωνίου μείωσε για την ομάδα μας σε 3-2 στο 52ο λεπτό και μέχρι το 70′ δεν άλλαξε κάτι. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ανδρόνικος Κακκουλής αρχικά ισοφάρισε και μετά με το δεύτερο του προσωπικό γκολ στον αγώνα έφερε τα πάνω κάτω. Τελικό αποτέλεσμα 4-3 για τους πράσινους που πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Νίκη πέτυχε στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ελίτ η ΟΜΟΝΟΙΑ, που επικράτησε του Απόλλωνα με 2-1. Πίσω στο σκορ από το 2ο λεπτό βρέθηκε η ομάδα του Κυριάκου Χαϊλή, όμως με δύο γκολ του Μάριου Χαραλάμπους ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ. Ο μικρός πέτυχε την ισοφάρισε στο 52ο λεπτό, ενώ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα τρία λεπτά πριν το τέλος έκανε το 2-1 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα μας.