Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Έριξαν εφτάρα οι παίδες

Έριξαν εφτάρα οι παίδες

U13a-VSapoel (80)


Ακόμη μια νίκη πέτυχαν οι παίδες κάτω των 13 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ομάδα μας κέρδισε με 7-3 την ΑΕΛ και παρέμεινε στην 3η θέση του Πρωταθλήματος Πρέμιερ μετά από 11 αγωνιστικές.

Ενημέρωση από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Νέα νίκη την τέταρτη συνεχόμενη πέτυχε σήμερα η ομάδα μας των u-13 στα πλαίσια του πρωταθλήματος premier της κοπ.

Αυτή την φορά κέρδισε με 7-3 την αντίστοιχη ομάδα της Αελ.

Ο αγώνας ήταν χορταστικός σε θέαμα και γκολ με την ομάδα μας να κερδίζει πανάξια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε καλύτερα στο γήπεδο αλλά ένα λάθος αμυντικού της ομάδας μας έδωσε την ευκαιρία στην Αελ να προηγηθεί.

Η απάντηση της ομάδας μας ήταν άμεση αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα πέτυχε 3 γκολ με τους Ιάσονα Ορφανίδη και Οράτιο Λεμέσιο (2) και έδειξε πως θέλει να πάρει αυτό τον αγώνα.

Νέο λάθος αμυντικού μας έδωσε την ευκαιρία στην Αελ να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά τα παιδιά του Αντρου Αυλωνίτη είχαν και πάλι άμεση απάντηση με τον Ιάσονα Ορφανίδη να σκοράρει με κεφαλιά και να γράφει το 4-2.Σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η Αελ κέρδισε πέναλτι το οποίο και αξιοποίησε αλλά κάπου εκεί η ομάδα μας αποφάσισε να δώσει τέλος στις ελπίδες των αντιπάλων και με 2 γκολ του Μιχάλη Κόλα και ένα του Γιάγκου Κωνσταντίνου έφτασε στο τελικό 7-3 και σε μια μεγάλη σε έκταση νίκη.

ΟΜΟΝΟΙΑ (A.Aυλωνίτης) : Π.Βασιλείου, Γ.Κακουλλή, Π.Γεωργίου, Β.Χριστοδουλίδη, Στ.Σοφρωνίου, Ν.Ζαχαριάδη, Ο.Λεμέσιο, Ι.Ορφανίδη, ,Α.Κακουλλή, Μ.Τζιωνή, Μ.Κόλα

(Α.Χ”Γιάννης, Γ.Παπαθανασίου, Γ.Κωνσταντίνου, Α.Χριστοδούλου, Ε.Κάττος)