Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Για πρωτιές και προκρίσεις

Για πρωτιές και προκρίσεις

NicosiaGr


Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, που οι πράσινες ομάδες της Λευκωσίας είχαν πετύχει μόνο νίκες, σε αυτή την αγωνιστική είχαν απολογισμό τρεις νίκες και τρεις ήττες. Για τα Πρωταθλήματα Grassroots στην Πρωτεύουσα, οι ομάδες μας συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους, με δύο να βρίσκονται στην κορυφή και ακόμη δύο να παλεύουν για πρόκριση. Για προκρίσεις αλλά και για πρωτιές θα παλέψουν οι ομάδες μας στις επόμενες αγωνιστικές!

Στην κατηγορία 2003 η ΟΜΟΝΟΙΑ Α κέρδισε, παρέμεινε στη 2η θέση που δίνει εισιτήριο πρόκρισης, ανοίγοντας μάλιστα τη διαφορά από τον τρίτο στη βαθμολογία. Πάλεψε αλλά έχασε στις λεπτομέρειες η Β ομάδας μας στην ηλικία αυτή και έμεινε στα χαμηλά στρώματα. Ήττα για τους μικρούς του 2004, ενώ ήττα για τους πράσινους του 2005, που έχασαν κάθε ελπίδα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μεγάλη νίκη για τα τριφυλλάκια του 2006, που κρατήθηκαν στην 1η θέση και θα τα δώσουν όλα στις επόμενες δύο αγωνιστικές για πρόκριση. Η διαφορά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το δεύτερο Αποέλ είναι στους τρεις βαθμούς και στην τελευταία αγωνιστική έχουμε αιώνιο ντέρμπι που εκεί θα κριθεί η πρωτιά.

Μεγάλη νίκη πέτυχε και η ΟΜΟΝΟΙΑ του 2007 που κρατιέται στην 1η θέση. Τεράστιο αναμένεται το ενδιαφέρον και σε αυτή την ηλικία, με δύο αγωνιστικές να απομένουν. Η διαφορά από τη 2η ομάδα είναι στους δύο βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική οι πράσινοι τα λένε μαζί τους!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

2003 – 16η αγωνιστική
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας (Α) – Ελληνισμός Ακακίου 24-0
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας (Β) – Διγενής Μόρφου 2-3

2004 – 20η αγωνιστική
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – Professional Academy 2-5

2005 – 16η αγωνιστική
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – Ανόρθωση Α 2-1

2006 – 19η αγωνιστική
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΘΟΪ Λακατάμιας 3-0

2007 – 19η αγωνιστική
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – Ακαδημία Ναούμ Β 10-0