Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Γιόρτασαν την πρόκριση τους

Γιόρτασαν την πρόκριση τους

Lakatamia


Μετά τη μεγάλη νίκη και πρόκριση τους στον τελικό Grassroots 2006, τα τριφυλλάκια της Λεμεσού πέρασαν από το φαν κλαμπ της Λακατάμιας. Εκεί τους υποδέχτηκαν οι Ομονοιάτες θαμώνες του οικήματος και τους έδωσαν συγχαρητήρια!

Ενημέρωση από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

H ΛΕΜΕΣΟΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΣΤΗΝ …ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ!!!

Την πρόκριση τους στον μεγάλο τελικό των Παγκυπρίων πρωταθλημάτων Grassroots πέτυχε χτες η ομάδα μας των γεννηθέντων το 2006 της επαρχίας Λεμεσού.

Οι λεβέντες του Οδυσσέα Οδυσσέως κέρδισαν την Ανόρθωση με 7-4 και το πανηγύρισαν με την ψυχή τους.

Μετά το τέλος του αγώνα την 30μελή αποστολή της ομάδας μας (προπονητή,ποδοσφαιριστές,γονείς) δεξιώθηκε το Fan Club 9 Lakatamia στο καταπράσινο οίκημα του συνδέσμου και τα παιδιά το απόλαυσαν.

Ο προπονητής της ομάδας μας Οδυσσέας Οδυσσέως ευχαρίστησε τα παιδιά του συνδέσμου στην Λακατάμια και τους υποσχέθηκε ότι η καλή δουλειά θα συνεχιστεί και θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να κατακτήσουν το τρόπαιο και να τιμήσουν το σωματείο μας.

Ο Πρόεδρος του συνδέσμου Λένος Βασιλείου με την σειρά του τόνισε πως είναι περήφανοι για τις επιτυχίες των παιδιών και ζήτησε απο τον προπονητή να υπενθιμίζει καθημερινά στα παιδιά για το πόσο τιμημένο είναι το έμβλημα στις φανέλες τους.Τόνισε επίσης πως σαν σύνδεσμος αλλά και γενικά όλος ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν ξεχωρίζει τα παιδιά ανάλογα με την επαρχία απο την οποία προέρχονται και πως σε όποια γωνιά της Κυπρου και αν υπάρχουν παιδιά που αγωνίζονται για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι όλα δικά μας παιδιά.

Απο μάς συγχαρητήρια και στην ομάδα και στο Fan club 9 Lakatamia για την αξιέπαινη ενέργεια.