Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κλείδωσε στο πράσινο η κορυφή

Κλείδωσε στο πράσινο η κορυφή

Larnaca


Μόλις δύο αγωνιστικές απέμειναν για να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις των ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Grassroots στην Επαρχία Λάρνακας. Απολογισμός της εβδομάδας ήταν δύο νίκες και μια ήττα, με τους πράσινους να τα πηγαίνουν περίφημα πάλι.

Την κορυφή για πάρτι της απολαμβάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ με παιδιά γεννηθέντες του 2003, που αν και απομένουν δύο αγώνες κλείδωσαν την 1η θέση και πέρασαν στην επόμενη φάση. Δυσκολεύτηκαν αρκετά οι μικροί όμως πήραν τελικά το ζητούμενο που ήταν η νίκη και παρέμειναν αήττητοι, αφού σε 19 αγώνες μετρούν μόλις δύο ισοπαλίες, με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις να τις έχουν βάψει πράσινες!

Δεν παρέδωσαν τα όπλα τα τριφυλλάκια του 2006 και μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση έκαψαν την αντίσταση των αντιπάλων τους, μειώνοντας έτσι δύο βαθμούς από τη 2η θέση. Όλα δούλεψαν για την ομάδα μας, αφού καμία από τις υπόλοιπες ομάδες της πρώτης τετράδας δεν κέρδισε εκτός από την ΟΜΟΝΟΙΑ και πλέον οι πράσινοι θα τα δώσουν όλα και ότι βγει.

Με ήττα συνέχισε η ΟΜΟΝΟΙΑ του 2007, που έχασε από μια δυνατή ομάδα που πάει για την πρωτιά στον όμιλο. Οι μικροί βρίσκονται στην 3η θέση, εκεί όπου θα τερματίσουν αν και απομένουν ακόμη δύο αγωνιστικές, αφού  διαφορά προς τα κάτω αλλά και προς τα πάνω είναι μεγάλη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ηλικία 2003 (Β όμιλος), 19η αγωνιστική
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – Νέα Σαλαμίνα 2-1

2006 (Β’ όμιλος), 19η αγωνιστική
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – Νέα Σαλαμίνα 3-2

2007 (B’ όμιλος), 19η αγωνιστική
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – Ακαδημία Μούσιτς 0-3