Home TOP NEWS Με δύο «πράσινα» και… ένα «χρυσό» γκολ

Με δύο «πράσινα» και… ένα «χρυσό» γκολ

Grassroots2003team (21)


Δεν υπάρχει καλύτερη της ομάδας σε αυτή την ηλικία, η ΟΜΟΝΟΙΑ με παιδιά γεννηθέντες του 2003 απέδειξε ακόμη μια φορά τις δυνατότητες της. Τα παιδιά του Ανδρέα Μηλιώτη έφτασαν σε μια μεγάλη επιτυχία κατακτώντας την πρωτιά φέτος στο πρωτάθλημα Grassroots. Θυμίζουμε η ίδια ομάδα είχε κερδίσει την 1η θέση στο τουρνουά της Αγίας Νάπας.

Με γκολ ξεκίνησε ο τελικός, με την ομάδα Champions Ύψωνα να προηγείται στο σκορ. Οι πράσινοι αντέδρασαν και έψαξαν το γκολ και μετά από κάποιες ευκαιρίες κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Δεν άργησε να έρθει η ανατροπή του σκορ, αφού λίγα λεπτά μετά το 1-1, η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε δεύτερο γκολ και το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα μας να κερδίζει με 2-1. Σειρά των αντίπαλων να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, κάνοντας το 2-2, που κράτησε μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας.

Η αναμέτρηση συνεχίστηκε με παράταση, δύο πεντάλεπτα ημίχρονα. Το «χρυσό» γκολ για το τριφύλλι ήρθε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους της παράτασης, δίνοντας προβάδισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και πάλι. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος και έτσι η ομάδα μας έφτασε στη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου. Οι μικροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας το πανηγύρισαν σαν τρελοί!

Δείτε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά και τα πανηγύρια μετά από το τελικό σφύριγμα:

Δείτε ακόμη: Φωτορεπορτάζ ΟΜΟΝΟΙΑ-Champions Ύψωνα