Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Νέα δυναμική στο Κλιμάκιο Λάρνακας

Νέα δυναμική στο Κλιμάκιο Λάρνακας

Larnaca2003Η οικογένεια των Ακαδημιών Ομόνοιας Λευκωσίας Κλιμακίου Λάρνακας μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, αγκαλιάζοντας όλο και περισσότερα παιδιά στις τάξεις της. Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην ομάδα των προπονητών μας τον Χριστόφορο Κεττή των ακαδημιών ποδοσφαίρου MASTER FOOTBALL ACADEMY. Οι ακαδημίες μας μετά την ανακοίνωση της διάλυσης των ακαδημιών Master, ήρθαν σε τελική συμφωνία για συνεργασία.


Το όραμά μας για δημιουργία στα επόμενα χρόνια ποδοσφαιριστών υψηλού επιπέδου και ενός συνόλου που να είναι το πιο ανταγωνιστικό στη Λάρνακα φαίνεται να υλοποιείται μέσα από σταθερά και μελετημένα βήματα. Μετά από μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά με διακρίσεις των ομάδων μας μέσα από τη σκληρή δουλειά και την καθοδήγηση των προπονητών μας Χάρη Νικολάου, Πάμπη Ανδρέου, Δάνου Δαμιανού και Αντώνη Γιωργαλλίδη, ανακοινώσαμε όχι μόνο τη δημιουργία για πρώτη φορά στη Λάρνακα U13, αλλά ήρθαμε και σε συμφωνία με τον Χριστόφορο Κεττή κάτι που θα προσδώσει στην προπονητική ομάδα μια νέα δυναμική και στις ομάδες μας όχι μόνο ποσότητα παικτών αλλά και ποιότητα, κάνοντας το όραμά μας για δημιουργία δυνατών συνόλων πραγματικότητα.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε και επίσημα την έναρξη εγγραφών για την ποδοσφαιρική χρονιά 2015-2016 καθώς και το πρόγραμμα προπονήσεων.

Ακαδημία Ομόνοιας Λευκωσίας – κλιμάκιο Λάρνακας