Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Νίκες για πιο ψηλά

Νίκες για πιο ψηλά

U13a-VSapoel (57)


Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι δύο ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Πρωτάθλημα Ελίτ U15 και Πρωτάθλημα Πρέμιερ U13 αντίστοιχα. Να φτάσουν πιο ψηλά στη βαθμολογία θα βοηθήσουν τις ομάδες αυτές οι νίκες.

Ενημέρωση από τη σελίδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας.

Πρωτάθλημα Premier U13 / OMONOIA – Ν&Σ Ερήμης 2-0

Την πολυπόθητη νίκη που θα την βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά να ανελθει πέτυχε σήμερα η ομάδα μας απέναντι στην Ερήμη.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη και πιο επικίνδυνη απο τον αντίπαλο αλλά υστερούσε στην δημιουργία φάσεων.Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες.

Στην επανάληψη η ομάδα μας άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι αν δεν συνέλθει θα βρεθεί προ του φάσματος νέων απωλειών και βγήκε στην επίθεση πιο ορθόδοξα και αποφασιστικά.Στα μέσα του β μέρους Οράτιος Λεμέσιος μπήκε δυνατά στην αντίπαλη περιοχή και ανατράπηκε αοο τον αντίπαλο τερματοφύλακα με τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιάσονας Ορφανίδης που έγραψε το 1-0.

Στην συνέχεια η ομάδα μας έλεγξε για μερικά λεπτά τον αγώνα αλλά η πάντα μαχητική Ερήμη δεν τα παράτησε. Στα τελευταία λεπτά είχε μάλιστα ένα χαμένο τετ α τετ και ένα δοκάρι.

Τελικά στην εκπνοή η ομάδα μας με δυνατό σουτ του Οράτιου Λεμέσιου πήρε την νίκη με 2-0.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Άντρος Αυλωνίτης): Π.Βασιλείου, Γ.Κωνσταντίνου, Π.Γεωργίου, Γ.Παπαθανασίου, Β.Χριστοδουλίδης, Ν.Ζαχαριάδης, Απ.Ανδρέου, Ι.Ορφανίδης, Ο.Μυλωνάς, Ο . Λεμεσιος, Αλ. Αυλωνίτης. (Μ.Αντωνίου, Μ.Κόλα, Ε.Κάττος, Α.Χ”Γιάννης, Στ.Σοφρονίου)

Πρωτάθλημα Elite U-15 / ΟΜΟΝΟΙΑ – Νέα Σαλαμίνα 1-0

Αποφασισμένη να μην παραδώσει τα όπλα και να διεκδικήσει μέχρι τέλους κάτι καλό παρουσιάστηκε σήμερα η ομάδα μας ων u-15 που κέρδισε σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι την Σαλαμίνα με 1-0

Στο πρώτο μέρος η Σαλαμίνα μπήκε καλά στον αγώνα και χρειάστηκε ο Κυριάκος Χαιλής να κάνει κινήσεις από τον πάγκο για να αναλάβει η ομάδα μας την πρωτοβουλία των κινήσεων και να γίνει πιο επιθετική.

Το πρώτο μέρος έληξε στο άγονο 0-0. Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε ακόμη πιο δυνατά και έδειξε πως αργά η γρήγορα θα έφτανε στο γκολ.Δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Οτι δεν κατάφεραν οι επιθετικοί μας το κατάφερε αμυντικός της Σαλαμίνας όταν σε σέντρα του Χρυσόστομου Φιλίππου στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε τυην μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.

Στην συνέχεια η Σαλαμίνα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η ομάδα μας κράτησε στην άμυνα και το τελικό 1-0 βρήκε τους ποδοσφαιριστές μας να πανηγυρίζουν την επιτυχία τους.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Κυριάκος Χαϊλής): Σ.Πογιατζιής, Ε.Χρυσοστόμου, Χρ.Φιλίππου, Κλ.Κώστα, Π.Παναγιώτου, Ι.Παναγή, Μ.Χαραλάμπους, Κ.Μενοίκου, Γ.Κακουλλής, Στ.Χριστοφόρου, Α.Μερακλής. (Χρ.Καρατζιάς, Μ.Καουρτίσιης, Αρτ.Μαυροφτής, Α.Σάββα)