Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πρόκριση εις τριπλούν στη Λευκωσία

Πρόκριση εις τριπλούν στη Λευκωσία

GrassrootsNicosia


Ολοκληρώθηκε η προτελευταία αγωνιστική στα Πρωταθλήματα Grassroots στη Λευκωσία, με τρεις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να παίρνουν την πρόκριση. Μάλιστα δύο εξ αυτών βρίσκονται στην κορυφή και έχουν ντέρμπι την ερχόμενη εβδομάδα για να κλειδώσουν την 1η θέση.

Πολύ καλή δουλειά στη Λευκωσία, στην οποία συμμετείχαν έξι ομάδες μας στις διοργανώσεις Grassroots με τρεις να προκρίνονται και ακόμη μια να μένει να μένει για λίγο εκτός. Ο απολογισμός της εβδομάδας ήταν πέντε νίκες και μια ήττα.

Την αγωνιστική που πέρασε στην ηλικία των γεννηθέντων του 2003, η ΟΜΟΝΟΙΑ Α πήρε το τρίποντο φτάνοντας στους 42 βαθμούς και ως 2η στον όμιλο περνά στην επόμενη φάση. Για την ίδια κατηγορία, η Β ομάδα μας έχασε στις λεπτομέρειες και έμεινε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Εύκολη νίκη για τα τριφυλλάκια του 2004, που όμως τερμάτισαν στην 4η θέση ανεξαρτήτως τις θα γίνει στην επόμενη αγωνιστική. Νίκη πέτυχαν και οι μικροί του 2005, που όμως για λίγο μένουν επίσης εκτός συνέχειας.

Στην 1η θέση βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ του 2006 με διαφορά τριών βαθμών από το αιώνιο αντίπαλο, τον οποίο αντιμετωπίζει στην τελευταία αγωνιστική και θέλει την πρωτιά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ του 2007 βρίσκεται και αυτή στην κορυφή του ομίλου της και έχει επίσης ντέρμπι την ερχόμενη εβδομάδα που θα κρίνει την κορυφή. Πρόκριση και για τις δύο πράσινες ομάδες!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

2003 – 17η αγωνιστική
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας (Α) – Δόξα Κατωκοπιάς 3-0
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας (Β) – Αποέλ 1-2

2004 – 21η αγωνιστική
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΠΑΕΕΚ 9-2

2005 – 17η αγωνιστική
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – Ανόρθωση 3-2

2006 – 20η αγωνιστική
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΘΟΪ Καπέδων 3-0

2007 – 20η αγωνιστική
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – Ανόρθωση 8-0