Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Προς επισημοποίηση πρόκρισης για τρεις στη Λεμεσό

Προς επισημοποίηση πρόκρισης για τρεις στη Λεμεσό

LimassolGrass


Μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των Πρωταθλημάτων Grassroots, οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Λεμεσό είχαν απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ήττα. Τρεις από τις πέντε πράσινες ομάδες θα επισημοποιήσουν την πρόκριση τους στην τελευταία αγωνιστική το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ του 2002 κέρδισε και βρίσκεται μόνη στη 2η προνομιούχα θέση που δίνει πρόκριση στην επόμενη φάση, με τρεις βαθμούς διαφορά από την Ανόρθωση που ακολουθεί και θέλει έστω ένα βαθμό για να κλειδώσει το εισιτήριο της. Ξεκάθαρο το σκηνικό στην κατηγορία του 2003, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να επικρατεί του Αποέλ και να περνάει στην επόμενη φάση ότι κι αν γίνει στην τελευταία αγωνιστική. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Α της ίδιας ηλικίας γνώρισε την ήττα και παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Στο μέσο της βαθμολογίας οι πράσινοι του 2005, που κέρδισαν εύκολα την εβδομάδα που μας πέρασε. Την πρόκριση στην επόμενη φάση την έχει εξασφαλισμένη εδώ και καιρό η ΟΜΟΝΟΙΑ του 2006, όμως διεκδικεί και την πρωτιά στον όμιλο. Οι μικροί θα έχουν την ευκαιρία να ανεβούν στην κορυφή αφού στην τελευταία αγωνιστική αγωνίζονται με την πρωτοπόρο στη βαθμολογία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ηλικία 2002 – 17η αγωνιστική
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – Ολύμπικο Πάφου 3-0

2003 – 17η αγωνιστική
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας (Α) – Ολύμπικο Πάφου 2-4
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας (Β) – Αποέλ 3-0

Ηλικία 2005 – 17η αγωνιστική
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – Ν&Σ Ερήμης 3-0

2006 – 20η αγωνιστική
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – Αποέλ 3-0