Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Σημαντική νίκη πέτυχαν οι μικροί

Σημαντική νίκη πέτυχαν οι μικροί

U13a-VSapoel (61)


Νέα νίκη για τους πράσινους κάτω των 13 ετών, που επιβλήθηκαν με 1-0 της ΕΝΠ και ανέβηκαν περισσότερο στη βαθμολογία. Στην 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Πρέμιερ U13, οι μικροί πέτυχαν την πέμπτη νίκη τους και πλέον έχουν 17 βαθμούς.

Ενημέρωση από τη σελίδα Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Η ομάδα μας μπήκε πολύ ορεξάτα και αποφασιστικά στον αγώνα και στο α μέρος επιβλήθηκε πλήρως του αντιπάλου. Με ασφυκτική πίεση ψηλά και συνεχή κατοχή της μπάλας περιόρισε τον αγώνα στο μισό γήπεδο.

Δημιούργησε πολλές προϋποθέσεις με τους Οράτιο Λεμέσιο, Ενρίκε Κάττο, και Μιχάλη Αντωνίου να πλαγιοκοπούν συνεχώς αλλά στην τελική προσπάθεια οι επιθετικοί μας ήταν άστοχοι.

Στην επανάληψη η Ομόνοια συνέχισε να είναι πολύ επιθετική να δημιουργεί συνεχώς ευκαιρίες και όλα έδειχναν πως το γκολ δεν θα αργούσε.

Την λύση τελικά έδωσε ο Ιάσονας Ορφανίδης ο οποίος μετά από έξυπνη πάσα του Νικόλα Ζαχαριάδη έγραψε με δυνατό σουτ το 1-0.

Στην συνέχεια η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει, να επιζητεί δεύτερο γκολ και να χάνει κι άλλες ευκαιρίες.

Στο τελευταίο 10λεπτο οι ποδοσφαιριστές μας άρχισαν να σκέφτονται την διαφύλαξη του σκορ με αποτέλεσμα η Ένωση να βγει μπροστά. Οι περισσότερες προσπάθειες της όμως έσπαζαν στις πολύ καλές τοποθετήσεις των αμυντικών μας που δεν άφησαν να δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις.

Η νίκη της ομάδας μας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και θα μπορούσε το σκορ να ήταν πολύ μεγαλύτερο.

U13a-VSapoel (27)

ΟΜΟΝΟΙΑ (Α.Αυλωνίτης) :Π.Βασιλείου, Γ.Παπαθανασίου, Μ.Αντωνίου, Α.Χ”Γιάννης, Π.Γεωργίου, Ν.Ζαχαριάδης, Ε.Κάττος, Στ.Σοφρωνίου, Γ.Κόμπος, Ι.Ορφανίδης, Ορ.Λεμέσιος

(Γ.Κωνσταντίνου, Αλ.Αυλωνίτης, Μ.Κόλα, Απ.Ανδρέου, Ορ.Μυλωνάς)