Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Δύο τίτλοι βάφτηκαν πράσινοι, ο ένας στα πέναλτι

Δύο τίτλοι βάφτηκαν πράσινοι, ο ένας στα πέναλτι

2003


Έξι ομάδες της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συμμετείχαν στο τουρνουά της Ολυμπιάς Λυμπιών. Το τουρνουά άρχισε στις 4 Μαΐου και ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 15 του ίδιου μήνα με τους τελικούς. Συνολικά πέντε πράσινες ομάδες πέρασαν σε τελικό, κατακτώντας δύο τίτλους, στις ηλικίες 2003 και 2006.

Πράσινος βάφτηκε ο τίτλος στην ηλικία 2003. Τα τριφυλλάκια της Λάρνακας κέρδισαν στον τελικό την Αθλέτικο. Ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια και την παράταση ήταν ισόπαλος έτσι οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι, εκεί όπου επικράτησαν οι πράσινοι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε περάσει στον τελικό με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Δείτε το βίντεο με τη διαδικασία των πέναλτι:

 

Ομόνοια Λάρνακας 2003 …πρώτη θέση!!!!……………η διαδικασία των πέναλτι. …

Posted by Omonoia academy 2002-2003 on Friday, 15 May 2015

 

Οι πράσινοι γεννηθέντες του 2006 κατέλαβαν την 1η θέση στον όμιλο τους έχοντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Έφτασαν μέχρι τον τελικό εκεί όπου αντίπαλος ήταν είναι ο Παναθηναϊκός Β, τον οποίο και κέρδισαν με 2-1 και κατέκτησαν τον τίτλο.

Μετά από δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, με γεννηθέντες του 1999 και του 2000, πέρασε στον τελικό. Εκεί αντίπαλος ήταν ο Χαλκάνορας που κατέλαβε την πρώτη θέση στον άλλο όμιλο. Η ομάδα μας έχασε δυστυχώς τον τίτλο στη διαδικασία των πέναλτι.

Στην ηλικία των 2002, η ΟΜΟΝΟΙΑ Β έχασε στον τελικό από την Ανόρθωση. Οι μικροί πάλεψαν και έχασαν στις λεπτομέρειες τον αγώνα και συνάμα τον τίτλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη φάση των ομίλων οι πράσινοι είχαν κερδίσει την ομάδα της Αμμοχώστου, κάτι που δεν κατάφεραν να επαναλάβουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Α που συμμετείχε στον ίδιο όμιλο τερμάτισε στην 3η θέση. Μπράβο σε όλους τους μικρούς για την πολύ καλή παρουσία που είχαν!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στην ηλικία των 2008 βρέθηκε στον τελικό με την ομάδα της Λάρνακας, εκεί όπου έχασε με 2-1 από την ομάδα Fun Fever. Τα εφτάχρονα τριφυλλάκια είχαν πολύ καλή παρουσία και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

*Στις ηλικίες 2004, 2005 και 2007 δεν συμμετείχαν ομάδες μας.

olympiaslympiwn