Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Νάουσα

Η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Νάουσα

omonoia2003
Φωτογραφία από τη σελίδα Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Η πρωταθλήτρια ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με γεννηθέντες του 2003, έφτασε στη Νάουσα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της πράσινης ακαδημίας θα συμμετέχουν στο τουρνουά Βέρμιο. Όλα τα έξοδα μετάβασης τα ανέλαβε η ΚΟΠ, που στέλνει μαζί με την ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμη δύο πρωταθλήτριες ομάδες (2002 και 2004).


Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει τουλάχιστον τέσσερις αγώνες κατά τη διαμονή της στην Ελλάδα και θα επιστρέψει την Κυριακή, μετά το τέλος των εκδηλώσεων που είναι προγραμματισμένες εκείνη την ημέρα. Στόχος των μικρών είναι να διασκεδάσουν με την παρουσία τους και να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ιβάϊλοφ Βοιλίνοφ, Σωκράτης Χατζηβασιλείου, Παναγιώτης Νικολάου, Θεοφάνης Ιωάννου, Ανδρέας Ιωάννου, Θεοφάνης Λουκά, Θεόδωρος Τσιαπίνης, Λοϊζος Λοϊζου, Φοίβος Σάββα, Γιώργος Νίκου, Στέφανος Χρίστου, Άνθος Λοϊζίδης, Μάρκος Μάρκου, Αλέξανδρος Μιχαήλ, Ευστάθιος Σιακαλλής, Κωνσταντίνος Φωκάς, Ανδρέας Τσιάμπος, Μιχάλης Χριστοδουλίδης, Άγγελος Ζέφκη, Κωνσταντίνος Πολυβίου.

Καθ΄όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, οι πράσινοι θα έχουν μαζί τους τον Νέναντ Στάροβλαχ και τον Ανδρέα Κτωρή, που συνεδεύουν την αποστολή εκ μέρους της ακαδημίας. Οι δύο τους θα αναλάβουν και το προπονητικό κομμάτι, αφού ο Ανδρέας Μηλιώτης δεν μπορούσε να ταξιδέψει μαζί τους. Αυτό το Σαββατοκύρικο, βλέπεται, είναι ο γάμος του προπονητή της ομάδας και ήταν αδύνατο να βρίσκεται εκεί!

Βίντεο από την αναχώρηση: 

 

Βίντεο από την αναχώρηση. ..!!!

Posted by Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ομόνοιας Λευκωσίας on Thursday, 25 June 2015

2003team

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής: 

Παρασκευή 26 Ιουνίου:
9:30 ΟΜΟΝΟΙΑ – Εθνικός Ευόσμου
16:30 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ακαδημία Αργυρίου
19:30 ΟMONOIA – ΠΑΟΚ FC2

Σάββατο 27 Ιουνίου:
9:30 ΟΜΟΝΟΙΑ – Νάουσα 2015