Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Η προπονητική ομάδα της νέας περιόδου

Η προπονητική ομάδα της νέας περιόδου

Kiriakos-Hailis (3)


Μεγαλώνει η προπονητική ομάδα της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως και οι ομάδες που θα συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα της ΚΟΠ. Στη νέα αγωνιστική περίοδο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα συμμετέχει στα Πρωταθλήματα της ΚΟΠ με τουλάχιστον έξι ομάδες αφού γίνεται προσπάθεια δημιουργίας ακόμη δύο U13, μια σε Λεμεσό και μια σε Λάρνακα. Επίσης έγινε μια ανακατάταξη με τους προπονητές και τις ομάδες που θα αναλάβουν στη νέα χρονιά. Επιστροφές δύο προπονητών και αλλαγή καθηκόντων σε άλλους.

Fangio-Buyse (4)

Ο Φάτσιο Μπούις αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας. Ο Βέλγος προπονητής πέρσι βρισκόταν στην ομάδα Νέων, ενώ φέτος αλλάζει καθήκοντα. Στη νέα του θέση θα μπορεί να βοηθάει όλες τις ομάδες της ακαδημίας, αφού θα παρακολουθεί όλους τους αγώνες. Ο κ. Μπούις θα αξιολογεί τους παίκτες όλων των ομάδων της ακαδημίας και παράλληλα θα μπορεί να μεταφέρει πληροφορίες στον προπονητική της ανδρικής ομάδας, Κώστας Καϊάφα.

Nenad-Starovlah

Antreas-ktoris

Ο Νέναντ Στάροβλαχ συνεχίζει ως τεχνικός διευθυντής των αναπτυξιακών ομάδων της ακαδημίας. Μαζί με τον Ανδρέα Κτωρή, φυσικά, οι δύο τους θα βρίσκονται συνεχώς κοντά στις ομάδες Grassroots της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Valentin-Stefan (1)

Όσον αφορά την ΟΜΟΝΟΙΑ U21 από φέτος αλλάζει, αφού αν και θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Νέων θα το κάνει με παίκτες ηλικίας 19 ετών και κάτω. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Βαλεντίν Στεφάν, που είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα με την ΟΜΟΝΟΙΑ U17 πριν δύο χρόνια. Το ρόστερ της ομάδας Νέων αποτελείται από τους ίδιους παίκτες με τους οποίους δούλεψε τα προηγούμενα χρόνια.

Valentin-Stefan (2)

Την ομάδα κάτω των 17 φέτος αναλαμβάνει ο Μιχάλης Θεοχάρους. Παλαιότερα είχε αγωνιστεί στις ακαδημίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέχρι την ομάδα κάτω των 21 ετών. Ήταν και πριν από πέντε χρόνια περίπου στην ακαδημία μας ως προπονητής και επιστρέφει πάλι!

Kiriakos-Hailis (1)

Φέτος, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δημιουργήσει και ομάδα κάτω των 16 ετών, η οποία θα συμμετέχει στο προαιρετικό Πρωτάθλημα. Στο τιμόνι θα έχει τον Κυριάκο Χαϊλή, που συνεχίζει με τους ίδιους παίκτες που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Στόχος του δεν είναι οι τίτλοι, το είπε αρκετές φορές, αφού το ζητούμενο για τον ίδιο είναι να βελτιώνονται οι νεαροί και να μπορούν να παρουσιάζουν συνεχώς καλύτεροι στο γήπεδο.

Antros-Avlonitis (2)

Τους ίδιους ποδοσφαιριστές θα έχει τη νέα χρονιά ο Άντρος Αυλωνίτης, όμως φέτος “προάγονται” όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει για δεύτερη συνεχή χρονιά με τους παίκτες που είχε πέρσι ο κ. Αυλωνίτης, κάτι που επιθυμούσε και ο ίδιος.

Haris-Kallikas (1)

Με την ομάδα κάτω των 13 ετών θα δουλέψει φέτος ο Χάρης Καλλικάς. Ο περσινός προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 αναλαμβάνει τους νεαρούς παίκτες που θα αποτελέσουν τη βασική ομάδα της ακαδημίας μας στο πρωτάθλημα U13.

Antreas-Miliotis

Με την ίδια ομάδα συνεχίζει τη νέα χρονιά ο Ανδρέας Μηλιώτης, που φέτος κατέκτησε όλους τους τίτλους με τους γεννηθέντες του 2003. Τη νέα περίοδο τους περιμένει όλους αρκετή δουλειά, αφού η ομάδα μεταφέρεται από τα Grassroots σε μεγάλο γήπεδο 11Vs11. Έκαναν αρκετές δοκιμές φυσικά, ενώ με την έναρξη των προπονήσεων θα διεξαχθούν πολλά φιλικά πριν την πρεμιέρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ (2003) θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα κάτω των 13 ετών, ως η δεύτερη ομάδα από την πράσινη ακαδημία.

*Στα σκαριά βρίσκονται και ακόμη δύο ομάδες κάτω των 13 ετών, μια από το Κλιμάκιο της Λεμεσού και μια της Λάρνακας.