Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ «Εμείς σου δίνουμε την ευκαιρία, εσύ γράφεις ιστορία»

«Εμείς σου δίνουμε την ευκαιρία, εσύ γράφεις ιστορία»

Grassroots2003team (4)Με σλόγκαν “Εμείς σου δίνουμε την ευκαιρία, εσύ γράφεις ιστορία!” ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Έχοντας ως φιλοσοφία τα παιδιά να χαίρονται το παιχνίδι και ως όραμα τη δημιουργία ποδοσφαιριστών υψηλού επιπέδου, η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παρέχει τα απαραίτητα εχέγγυα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές για να εξελιχθούν και να ολοκληρωθούν, τόσο σαν ποδοσφαιριστές, όσο και σαν άνθρωποι.

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου χρησιμοποιεί άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις για την προπόνηση των παιδιών, ενώ έχει προχωρήσει και σε σημαντική αναβάθμιση όσο αφορά την επιστημονική τους υποστήριξη.

Σε τρεις επαρχίες βρίσκονται τα Επίλεκτα Τμήματα και τα Κλιμάκια Ανάπτυξης της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα.

Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται το γεγονός πως για πρώτη φορά έχει δημιουργηθεί ομάδα U13 για την επαρχία Λάρνακας, ενώ έχει επανασυσταθεί ομάδα U13 για την επαρχία Λεμεσού.

Με κάθε εγγραφή στην Ακαδημία ποδοσφαίρου, θα προσφέρεται στα παιδιά δωρεάν εισιτήριο διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Για εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα: 77771948 ή 97620210 και στο [email protected].

Akadimia-podosfairou