Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Βασικός ο Ιακώβου

Βασικός ο Ιακώβου

03bad908fa38eb2925f1e989aefd2ee6_w639_h432_sc


Το πρώτο της φιλικό στην Τσεχία έδωσε σήμερα το απόγευμα η Εθνική ομάδα των Παίδων U-15 που τέλειωσε ισόπαλο 2-2. Κωνσταντίνος Λοΐζου, Σταύρος Χριστοφόρου και Στέλιος Ιακώβου είναι στην αποστολή από πλευράς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο τελευταίος ήταν στην αρχική ενδεκάδα.

Ο αγώνας έγινε στο Στάδιο της SK Lhota και οι νεαροί διεθνείς μας με σκόρερ τον Λουκά έφεραν ισοπαλία σε μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή.

Κύπρος και Τσεχία θα τεθούν αντιμέτωπες σε δεύτερο φιλικό την ερχόμενη Πέμπτη, επίσης στις 17:00.

Η Κύπρος άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Παναγιώτη Λουκά και οι Τσέχοι ισοφάρισαν στο 26′ πήραν προβάδισμα στο 34′. Το 2-2 διαμορφώθηκε στο 68′ από τον Παναγιώτη Λουκά.

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων Γιώργος Κωνσταντίνου για το σημερινό παιχνίδι επέλεξε την ακόλουθη εντεκάδα:

Γιαννάκης Πέτρου, Μιχάλης Γενεθλίου, Στυλιανός Ιακώβου, Αναστάσιος Νικάνδρου, Ελισσαίος Ανδρέου, Χρίστος Στεφάνου, Γιάννης Ανδρέου, Παναγιώτης Λουκά, Ιάκωβος Κωνσταντίνου, Ανδρέας Κατσαντώνης, Γιάννης Γερολέμου.

Στον πάγκο: Ανδρέας Τζούλιου, Σταύρος Χριστοφόρου, Κωνσταντίνος Σεργίου, Κωνσταντίνος Λοϊζου, Αλέξανδρος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Ηλία, Στέλιος Φραγκούδης, Σάββας Καλοπετρίδης και Παναγιώτης Ανδρέου.

Στόχος της ομάδας μας μέσα από τα δύο φιλικά είναι οι νεαροί διεθνείς, οι οποίοι συμμετέχουν για πρώτη φορά σε αποστολή της Εθνικής στο εξωτερικό, να αποκτήσουν εμπειρίες οι οποίες θα τους βοηθήσουν σε μεταγενέστερο στάδιο, όταν θα κληθούν να στελεχώσουν τις μεγαλύτερες Εθνικές.