Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Διήμερο με μεγάλες νίκες

Διήμερο με μεγάλες νίκες

Aca-U17-Olimpiakos (40)


Το Σαββατοκύριακο που πέρασε συνοδεύτηκε με μεγάλες νίκες από τις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από τις οκτώ “πράσινες” ομάδες της ακαδημίας που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα των μικρότερων ηλικιών οι έξι πήραν το τρίποντο.

Με την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής των Πρωταθλημάτων, όλες οι ομάδες μας πέτυχαν τουλάχιστον από μια νίκη, ενώ τρεις έχουν το απόλυτο των βαθμών. Συνολικά τέσσερις παραμένουν ακόμη αήττητες!

Μια εύκολη νίκη πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ (1) κάτω των 13, φτάνοντας τους έξι βαθμούς. Πρώτη ήττα για την ομάδα U13β που υπέκυψε σε ένα δυνατό αντίπαλο. Αντίθετα συναισθήματα με αυτά τις πρεμιέρας για την ΟΜΟΝΟΙΑ του κλιμακίου Λεμεσού, που γνώρισε βαριά ήττα. Πρώτοι βαθμοί για την ομάδα του κλιμακίου Λάρνακας, που επικράτησε εύκολα στην έδρα της.

Κόντρα σε ένα πολύ αδύνατο αντίπαλο, η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 πήρε τη νίκη με 13-0 εκτός έδρας. Διπλασίασαν τους βαθμούς τους οι “πράσινοι”.

Οι Παίδες U17 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέτυχαν την πρώτη τους νίκη, επικρατώντας στο Λευκωσιάτικο ντέρμπι. Δυσκολεύτηκε, όμως  πήρε το τρίποντο η ομάδα μας, κάτι που άξιζε και με το παραπάνω.

Δεν σταματάει πουθενά η ομάδα κάτω των 17 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που αγωνίζεται στο Προαιρετικό Πρωτάθλημα. Οι “πράσινοι” δεν καταλαβαίνουν από ντέρμπι, ρίχνοντας τεσσάρα στον αιώνιο αντίπαλο. Έπαιξαν παθιασμένα οι ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού” και πήραν δίκαια τη νίκη που τους διατηρεί στην κορυφή.

Ξεπέρασαν το “στραπάτσο” της πρεμιέρας οι Νέοι, παίρνοντας τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Έδειξαν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και τέλειωσαν το παιχνίδι όταν έπρεπε, χωρίς να αφήσουν τον αντίπαλο να κάνει σκέψεις για βαθμολογικό όφελος.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των ομάδων μας:

U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (1) – ΘΟΪ Λακατάμιας 6-0
U13 Κεραυνός – ΟΜΟΝΟΙΑ (2) 3-1
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) – ΑΕΖ 0-6
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λαρ.) – ΕΝΠ 7-2

U15 Ελπίδα Αστρομερίτη – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-13

U17 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ολυμπιακός 4-0
U17 Αποελ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-4 (Προαιρετικό Πρωτάθλημα)

U21 ΠΑΕΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-5

Στο Omonoianews.com μπορείτε να βρείτε τις βαθμολογίες όλων των Πρωταθλημάτων που αγωνίζονται οι ομάδες της ακαδημίας μας. Πατήστε ΕΔΩ. Ακόμη, στην ιστοσελίδα μας, δείτε το πρόγραμμα των ομάδων U13, U15, U17, U21 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.