Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός της ομάδας U13 Β από τη συμμετοχή της στο “Hannah-Stiftung...

Ο απολογισμός της ομάδας U13 Β από τη συμμετοχή της στο “Hannah-Stiftung Cup”

OMONOIA2003


Σπουδαία εμπειρία η συμμετοχή στο Hannah-Stiftung Cup για την ομάδα U13B (2003) της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου. Τα αποτελέσματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο τουρνουά: 

Μία σπουδαία εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι ποδοσφαιριστής της ομάδας U13B (2003), της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Σωματείου μας, με τη συμμετοχή τους στο υψηλού επιπέδου τουρνουά “Hannah-Stiftung Cup”, που διεξήχθη στη Βόννη της Γερμανίας.

Η ομάδα U13B (2003) του Σωματείου μας βρέθηκε στη Βόννη από τις 4 μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου 2015 και συνολικά έδωσε έξι αγώνες στα πλαίσια του τουρνουά, εκ των οποίων οι τρεις ήταν απέναντι σε ομάδες της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας (2003), ενώ οι άλλοι τρεις ήταν με αντιπάλους μεγαλύτερης ηλικιακής κατηγορίας.

Στα παιχνίδια με αντίπαλες ομάδες που είχαν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2003, η ομάδα μας έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Κολωνία – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0
Αννόβερο – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1
Βικτόρια Πίλζεν – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

Στα παιχνίδια με αντίπαλες ομάδες που χρησιμοποίησαν ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικιακής κατηγορίας (2002), η ομάδα μας έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Φορτούνα – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2
Μπόχουμ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0
Χένεφ – ΟΜΟΝΟΙΑ 4-0

Η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίζει κορυφαίες ομάδες από τη Γερμανία και τη Τσεχία, βγάζοντας ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, κάτι που αναγνωρίστηκε από όλους τους συμμετέχοντες στο τουρνουά. Μάλιστα, όλοι συμφώνησαν πως τα ταλέντα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν υστερούν σε σχέση με τα ταλέντα μεγάλων ποδοσφαιρικών σχολών.

Πέραν από τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας U13B (2003) ξεναγήθηκαν στην Κολωνία, στη Βόννη και στο Ντίσελντορφ, ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις του σταδίου της Κολωνίας.

Στόχος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου είναι όπως ανάλογες εμπειρίες ζήσουν στο μέλλον και άλλες ομάδες των Τμημάτων Υποδομής του Σωματείου μας.

Φωτορεπορτάζ από την παρουσία των πράσινων:

Η παρουσία της ομάδας U13B σε εικόνες

Posted by AC Omonoia Nicosia (Official) on Thursday, 10 September 2015