Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Σταμάτησαν στα 13

Σταμάτησαν στα 13

Aca-U15-halkanoras (3)


Με το εκπληκτικό 13-0 κέρδισε στη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος U15 η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι “πράσινοι” του Άντρου Αυλωνίτη επικράτησαν εύκολα εκτός έδρας της Ελπίδας Αστρομερίτη, φτάνοντας στους έξι βαθμούς. Στην κορυφή του Ομίλου Λευκωσίας βρίσκεται από νωρίς η ομάδα μας και περιμένουμε ανάλογη συνέχεια με πολλές νίκες από τους παίδες.

Δεν μπορούν να λεχθούν πολλά για το παιχνίδι, αφού ο αντίπαλος ήταν χαμηλής δυναμικότητας, όμως αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που παρέμειναν συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Σταμάτησαν στα 13 γκολ λοιπόν οι πράσινοι, παίρνοντας το τρίποντο, όμως ήδη άφησαν πίσω τους την αναμέτρηση αυτή και βλέπουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σκόρερ για το “τριφύλλι” οι Ανδρόνικος Κακουλλής με 5 γκολ, ο Ιάσονας Ορφανίδης με τέσσερα, ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης με δύο τέρματα και από ένα οι Ενρίκε Κάττου και Οράτιος Λεμέσιος.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, ΕΝΡΙΚΕ ΚΑΤΤΟΥ (41′ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ, ΙΑΣΟΝΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΟΡΑΤΙΟΣ ΛΕΜΕΣΙΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ-ΘΥΡΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ (60′ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ).