Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μεγάλες νίκες που… οδηγούν στην κορυφή!

Μεγάλες νίκες που… οδηγούν στην κορυφή!

Aca-U21-aez (37)


Πολύ καλός ο απολογισμός των ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην 5η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων στις μικρότερες ηλικίες. Πέντε νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα σε εφτά αναμετρήσεις, ενώ μια ομάδα μας είχε ρεπό. Τρεις 7άρες περιελάμβανε το μενού, ενώ είχαμε και από μια 5άρα και μια 4άρα από τις πράσινες ομάδες. Μόνο νίκες από τις ομάδες στη Λευκωσία, ένα “Χ” στη Λάρνακα και η μοναδική ήττα από την ομάδα της Λεμεσού.

Στόχος όλων των ομάδων μας είναι η κορυφή, με τρεις εξ αυτών να βρίσκονται εκεί, ενώ ακόμη δύο είναι σε απόσταση αναπνοής!

Συνεχίζει στην κορυφή του Β’ Ομίλου Λευκωσίας του Πρωταθλήματος U13 η ΟΜΟΝΟΙΑ (2). Με εκτός έδρας 7άρα, η ομάδα του Χάρη Καλλικά πέρασε εύκολα αυτή την αγωνιστική και βλέπει τη συνέχεια. Ισόπαλο το παιχνίδι της ομάδα μας του κλιμακίου Λάρνακας, ενώ την ήττα δέχθηκε στην Πάφο η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 του κλιμακίου Λεμεσού.

Δεν την σταματάει τίποτα την ΟΜΟΝΟΙΑ U15, που επικράτησε μέσα στην έδρα της σε ένα αγώνα που το έκανε να φαίνεται εύκολο αν και δεν ήταν. Η ομάδα μας διατηρεί το απόλυτο με πέντε στα πέντε.

Ολοταχώς προς την κορυφή του Πρωταθλήματος U17 οδεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ, που έριξε 7άρα στο χαλαρό επί της ΠΑΕΕΚ εκτός έδρας. Το τριφύλλι έδειξε πολύ καλά στοιχεία, με τους “πράσινους” να θέλουν το συντομότερο να πατήσουν στην 1η θέση.

Χωρίς αντίπαλο να την σταματήσει, η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 του προαιρετικού πρωταθλήματος, συνεχίζει την τρελή πορεία της στον Β’ Όμιλο Λευκωσίας-Λάρνακας. Αυτή την εβδομάδα πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη και παρέμεινε στην κορυφή, έχοντας μόνο νίκες και με συντελεστή τερμάτων 23 υπέρ και μόλις ένα κατά.

Δεν θα άφηνε να χαθούν βαθμοί μέσα στην έδρα της η ΟΜΟΝΟΙΑ U21, με τους “πράσινους” να τα δίνουν όλα για το τρίποντο, που τελικά το πήραν και συνεχίζουν την πορεία τους με στόχο την κορυφή.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των ομάδων μας:

U13 Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ (1) 0-7
U13 Ακρίτας Χλώρακας – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) 2-0
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λαρ.) – Εθνικός Άχνας 1-1

U15 ΟΜΟΝΟΙΑ – Διγενής Μόρφου 5-1

U17 ΠΑΕΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-7
U17 ΑΣΙΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-7 (Προαιρετικό Πρωτάθλημα)

U21 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΖ 4-1