Home VIDEOS Τέταρτη σερί νίκη… με γκολάρες!

Τέταρτη σερί νίκη… με γκολάρες!

Aca-U17-aris (38)


Την τέταρτη σερί της νίκη στο Πρωτάθλημα U17 πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Με 7άρα πέρασαν από την έδρα της ΠΑΕΕΚ οι “πράσινοι”, που έβγαλαν θέληση, όρεξη και πάθος για τη νίκη. Το τελικό 0-7 δίνει τρεις βαθμούς στην ομάδα μας, που σε 5 αγώνες μάζεψε συνολικά 13 βαθμούς!

Το σκορ άνοιξε ο Νικόλας Βιολάρης και τα τέρματα της ομάδας μας διπλασίασε ο Παύλος Κοντεολεύτερος. Σκορ ημιχρόνου 0-2, με τους “πράσινους” να πετυχαίνουν άλλα πέντε στην επανάληψη.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Στέλιος Ιακώβου πέτυχε το 3-0, ενώ το τέταρτο γκολ σημείωσε με γκολάρα ο Γιάννης Κουλουτέρης. Ο Μιχάλης Κλαρκ ανέβασε το δίχτυ του σκορ στο 5-0 και ο Παύλος Κοντολεύτερος με το δεύτερο του προσωπικό γκολ έκανε το 6-0. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ιάκωβος Παναγή στην τελευταία φάση του αγώνα.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΦΑΗΛ ΒΙΟΛΑΡΗΣ, ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΝΑΓΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΑΡΚ (67′ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ), ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΥΤΕΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΤΕΡΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΣΤΟΥ (60′ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ), ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΣΗΣ (53′ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ).

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: