Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αλάνθαστη στην κορυφή με πεντάρα

Αλάνθαστη στην κορυφή με πεντάρα

Aca-U15-anorthosi (42)


Νέα νίκη, η πέμπτη σε ισάριθμες αναμετρήσεις, για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Στην 5η αγωνιστική στον όμιλο Λευκωσίας, η ομάδα μας υποδέχτηκε το Διγενή Μόρφου, του οποίου επικράτησε με 5-1.

Από νωρίς έδειξαν τις προθέσεις τους οι “πράσινοι” και με δύο γκολ μέχρι το 25ο λεπτό πήραν σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Ο Ιάσονας Ορφανίδης άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό και ο Αλεξανδρος Αυλωνίτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας.

Το 3-0 πέτυχε ο Ιάσονας Ορφανίδης στο 67ο λεπτό, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Διγενής μείωσε στο σκορ, προσωρινά όμως, αφού ο Ανδρόνικος Κακουλλής ανέβασε το δίχτυ του σκορ στο 74ο λεπτό σε 4-1. Ο Άγγελος Ζευκής διαμόρφωσε ένα λεπτό πριν το τέλος το τελικό 5-1.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ (67′ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ), ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ (60′ ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΥΚΗ), ΕΝΡΙΚΕ ΚΑΤΤΟΥ (41′ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ), ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ, ΙΑΣΟΝΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ, ΟΡΑΤΙΟΣ ΛΕΜΕΣΙΟΣ (41′ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ), ΜΙΧΑΛΗΣ-ΘΥΡΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ (72′ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ).