Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πράσινες πρωτιές σε όλες τις πόλεις

Πράσινες πρωτιές σε όλες τις πόλεις

Grassroots-Lar (3)


Αρκετές ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συμμετείχαν σε τουρνουά την εβδομάδα που πέρασε. Σε Λάρνακα, Λεμεσό και Λευκωσία, οι μικροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας πάτησαν χορτάρι και πέρασαν όμορφα παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα.

Είχαμε “πράσινες” συμμετοχές σε τελικούς, πρωτιές σε αρκετές ηλικίες, όμως το σημαντικότερο ήταν πως τα τριφυλλάκια διασκέδασαν με τη ψυχή τους.

Πλησιάζει η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, εκεί όπου περιμένουμε όλες οι ομάδες μας να παρουσιαστούν έτοιμες για ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Πιο κάτω βίντεο και φωτογραφίες από τις “πράσινες” συμμετοχές:

Στη Λευκωσία, η ομάδα με γεννηθέντες του 2004 συμμετείχε στο τουρνουά της ακαδημίας Professional. Τα τριφυλλάκια κατέλαβαν τη 2η θέση.

Βίντεο από την απονομή:

Posted by Omonoia 2004 elite on Monday, 5 October 2015

Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με παιδιά που γεννήθηκαν το 2005. Η ομάδα της Λευκωσίας αγωνίστηκε σε τουρνουά που διεξήχθη στα γήπεδα του Nuevo Campo και έχασε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι.

Βίντεο από παιχνίδι που είχε προηγηθεί και η ομάδα μας πήρε τη νίκη:

Η ομάδα του 2006 στη Λευκωσία αγωνίστηκε στο τουρνουά της Nicosia FA. Έφτασαν μέχρι τον τελικό οι πράσινοι, εκεί όπου γνώρισαν την ήττα με 3-1 από την ομάδα Nuevo Campo.

Την πρωτιά στο τουρνουά της ακαδημίας Professional κατέκτησε η ΟΜΟΝΟΙΑ του 2007 στη Λευκωσία. Η ομάδα μας κέρδισε στον τελικό την ΑΕΛ.

Οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του κλιμακίου Λάρνακας έδωσαν το παρών τους στο τουρνουά του Φρέναρος. Τρεις συνολικά πρωτιές έφερε η συμμετοχή της πράσινης ακαδημίας, με τους μικρούς στις ηλικίες 2005, 2007 και 2008 να σηκώνουν το τρόπαιο. Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ.

Στη Λεμεσό, οι ομάδες της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συμμετείχαν στο τουρνουά της ΑΕΛ, με τις πράσινες ομάδες του 2003 και 2006 να σηκώνουν τον τίτλο στην ηλικία τους.