Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πρώτη νίκη, με τον Ιακώβου βασικό

Πρώτη νίκη, με τον Ιακώβου βασικό

cy17
Με τον αριθμό 14 ο Ιακώβου © cfa

Νίκη με ανατροπή για την Κύπρο. Η Εθνική Παίδων κέρδισε σήμερα το απόγευμα με ανατροπή σκορ (3-2) τη Λευκορωσία στο δεύτερο της παιχνίδι στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17. Μετά από το νικηφόρο αποτέλεσμα η Κύπρος διατήρησε τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και όλα θα κριθούν στο φινάλε με το Μαυροβούνιο


Μεγάλη εμφάνιση από τους νεαρούς διεθνείς στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο χωρίς σημαντικές φάσεις και σε ένα ισοδύναμο παιχνίδι, η Εθνική Παίδων βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ. Η Λευκορωσία άνοιξε το σκορ στο 10′ με γκολ του Kapov και στο 35′ με απευθείας κτύπημα φάουλ ο Malkevich πέτυχε το 2-0.

Η Κύπρος μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και δημιούργησε από νωρίς τις προϋποθέσεις για ανατροπή των δεδομένων. Στο 50′ ο Παναγιώτης Λουκά μείωσε σε 2-1 και στο 52′ ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε σε 2-2. Συνέχισε τον επιθετικό της ρυθμό η Εθνική και στο 77′ πέτυχε το 3-2 με το Λουκά.

Σε σχέση με την ενδεκάδα του πρώτου αγώνα στο σημερινό πλάνο δράσης είχε τέσσερις αλλαγές, με μια από αυτές να είναι η συμπερίληψη του Στέλιου Ιακώβου στην αρχική ενδεκάδα. Ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Η συνέχεια στο δεύτερο όμιλο:
2η αγωνιστική Μαυροβούνιο – Ρωσία (18:00)
3η αγωνιστική (5 Οκτωβρίου) Κύπρος – Μαυροβούνιο & Ρωσία – Λευκορωσία