Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Το… εργοστάσιο ταλέντων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Λεμεσό

Το… εργοστάσιο ταλέντων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Λεμεσό

Grassroots-Lim-2006


Αναδημοσίευση του αφιερώματος της ιστοσελίδας Allaboutsoccer.net / Cyprusacademies.com για την ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Λεμεσό.

Το Αθλητικό Κέντρο των Ακαδημιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ επισκέφθηκε η ιστοσελίδα μας την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2015. Το γήπεδο του Ερμή στα Πολεμίδια είχε έντονο πράσινο χρώμα αφού 120 και πλέον τριφυλλάκια προπονούνται και εκπαιδεύονται υπό την επίβλεψη του έμπειρου Τεχνικού Διευθυντή κ. Νέναντ Στάροβλαχ. Άρτιες εγκαταστάσεις με όλα τα απαραίτητα και χλοοτάπητα που θα ζήλευαν και ομάδες της Α΄ Κατηγορίας, έμπειροι και ιδιαίτερα αγαπητοί στα παιδιά προπονητές και μια συλλογική δουλειά από όλους είναι αυτό που κάνει το κλιμάκιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ στη Λεμεσό να ξεχωρίζει. Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά από τις 3 μέχρι και της 5:30 εκτός Τετάρτης και όσοι θα ήθελαν να φορέσουν την ιστορική φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το τριφύλλι στο στήθος δεν έχουν παρά να επισκεφθούν και να δουν από κοντά τις συνθήκες προπονήσεις και φυσικά να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στη μπάλα.

Grassroots-Lim

Οι επιτυχίες του Κλιμακίου της Λεμεσού
Το κλιμάκιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ στη Λεμεσό είναι ένα από τα δυνατά ποδοσφαιρικά κλιμάκια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Παγκυπρίως. Πέρυσι το κλιμάκιο Λεμεσού κατέκτησε την 1η θέση στην ηλικιακή κατηγορία 2006 του Παγκυπριου Πρωταθλήματος GRASSROOTS της ΚΟΠ ενώ οι ομάδες 2004 και 2007 κατέκτησαν τον τίτλο του Παγκύπριου Πρωταθλητή του Cyprus Academies Championship.

Grassroots-Lim-2006team

Νέναντ Στάροβλαχ: Πρωταρχικός στόχος είναι η καλλιέργεια του ιδανικού χαρακτήρα αθλητή

Οι συστάσεις για τον κύριο Νέναντ Στάροβλαχ είναι περιττές. Όλοι όσοι ασχολούνται με το παιδικό ποδόσφαιρο αναγνωρίζουν την εμπειρία του αλλά και τη φιλοσοφία του. Πολύ αγαπητός στα παιδιά ο κύριος Νεναντ δεν έπαυε να αστειέυται και να πειράζει τα παιδιά… Στόχος μας είναι, μας αναφέρει ο κ. Στάροβλαχ, να παρέχουμε στα παιδιά ένα άρτια οργανωμένο, ασφαλές και ιδανικό περιβάλλον για τα παιδιά. Ο πρωταθλητισμός δεν είναι ο αυτοσκοπός μας και αν έρχονται επιτυχίες είναι λόγω της σωστής, επαγγελματικής και συντονισμένης δουλειάς που γίνεται.

Υπάρχει άρτια συνεργασία με τους προπονητές τους οποίους θέλουμε να αγαπούν και να σέβονται τα παιδιά. Επίσης είναι σημαντική η πειθαρχία στην ακαδημία και αυτό εφαρμόζεται από τη στιγμή που τα παιδιά θα πατήσουν το πόδι τους στο γήπεδο. Πέρα από την ποδοσφαιρική τους εκπαίδευση επιδιώκουμε ώστε τα παιδιά να διασκεδάζουν μέσω του ποδοσφαίρου μεταφέροντας τους το μήνυμα της χαράς της συμμετοχής και του παιχνιδιού. Θέλουμε σίγουρα να αναδείξουμε και ταλέντα με προοπτική την πρώτη ομάδα, αλλά πρωταρχικός στόχος είναι η καλλιέργεια του ιδανικού χαρακτήρα αθλητή.

Ξεκίνησε και το ΟΜΟΝΟΙΑ JUNIOR CLUB
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ θέτει τις βάσεις για το μέλλον και ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα λειτουργίας των Ακαδημιών. Είναι η μοναδική Ακαδημία ίσως η οποία απασχολεί παιδιά από 3-5 ετών θέτοντας σε λειτουργία το ΟΜΟΝΟΙΑ JUNIOR CLUB. Μέσω του κλιμακίου αυτού τα μικρά παιδιά εξοικειώνονται με τη μπάλα και κάνουν τα πρώτα σημαντικά τους βήματα στο ποδόσφαιρο κάτω από τη καθοδήγηση έμπειρων προσοντούχων προπονητών.

PERSONAL TRAINING ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΣΤΑΡΟΒΛΑΧ
Σύντομα το Κλιμάκιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Λεμεσό θα ανακοινώσει τις μέρες και τις ώρες όπου όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν θα μπορούν να βελτιώσουν τις ποδοσφαιρικες και τεχνικές τους ικανότητες υπό τις οδηγίες του κ. Νέναντ Σταροβλαχ. Η προσπάθεια έγκειται στο να δώσει στα παιδια την ευκαιρία να βελτιώσουν τις ικανότητες τους και να διορθώσουν τα λάθη τους.

ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ
Η Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ στη Λεμεσό απαρτίζεται από ένα έμπειρο και φυσικά εξειδικευμένο στις μικρές ηλικίες προπονητικό τιμ. Ο κ. Νέναντ Στάροβλαχ είναι ο Τεχνικός Διευθυντής του Κλιμακίου Λεμεσού ο οποίος πλαισιώνεται από τους προπονητές Κύπρο Σπύρου (ηλικίες 2003-2004), Οδυσσέα Οδυσσέως (ηλικίες 2005-2006) , Σάββα Κακόψητο (ηλικίες 2007-2008 και 2009), Ανδρέας Τρυφωνίδης (ΟΜΟΝΟΙΑ JUNIOR CLUB Ηλικίες 2010-2011) και Γιαννάκη Πιερή (ηλικίες 2002-2001 και 2000) . Προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Ανδρέας Νεοφύτου.

Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά από τις 3 μέχρι και της 5:30 εκτός Τετάρτης. Για περισσότερες πληροφορίες για τις ώρες και μέρες προπονήσεων, τα τμήματα personal training αλλά και για το ΟΜΟΝΟΙΑ JUNIOR CLUB επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 99 336520.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ.

Πηγή